Living

Duo-uri din filme ce în realitate sunt rude

Verdict.ro
June 28, 2021 23:07 PM

Poți să le iubești sau să le urăști, însă nu putem trece peste persoanele înrudite ce joacă în aceleași filme. Pentru unii dintre noi, fratele sau sora reprezintă cel mai bun prieten, tovarășul de aventuri sau chiar motivul pentru care părinții ne ceartă.

Pe aceeasi temaEa este noua iubită a actorului Johnny Depp! Polina Glen este cu 35 de ani mai tânără

La Hollywood putem urmări aceste duo-uri perfecte pe ecran, unde ei sau ele aduc propria poveste în rolurile oferite, dinamica relației din filme fiind mult mai naturală.

Gândește-te puțin la acest lucru. Unele dintre cele mai inedite și enigmatice duo-uri din filme sunt chiar și în viața reală rude. De exemplu Maggie și Jake Gyllenhaal ce au jucat împreună în 2001 pentru filmul Donnie Darko, le-au dat viață personajelor Elizabeth și Donnie, un duo cinic, curios și pretențios în același timp, iar experiența lor trăită în viața reală i-a ajutat să cunoască atât de bine sentimentele pe care doar un frate și o soră le pot avea.

Dakota și Elle Fanning, The Nightingale

Cele două au mai jucat în I Am Sam și mini-seria Taken, unde au avut același rol, însă versiuni diferite, dar niciodată nu au fost privite una de cealaltă într-un rol ce are legătură și cu relația lor din viața reală. Totuși, cele două au anunțat că vor juca două surori în filmul The Nightingale, inspirat din romanul cu același nume.

Exact ca și în carte, filmul va urmări povestea a două surori, Vianne și Isabella Mauriac. Acțiunea se petrece în Franța, în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, iar în centrul povești se află cele două, ce încearcă să supraviețuiască ocupației germane.

Maggie și Jake Gyllenhaal, Donnie Darko

Jake și Maggie Gyllenhaal au oferit un show inedit audienței prin faptul că s-au unit pentru a juca în filmul Donnie Darko. Surprinzător, Maggie a ezitat în a accepta rolul, dar acest film reprezenta ocazia perfectă pentru fratele ei pentru a-și începe cariera. În peliculă, Jake îl joacă pe Donnie, un adolescent problematic ce este manipulat pentru a comite crime, iar Maggie pe Elizabeth, sora acestuia mai mare.

Dylan și Cole Sprouse, The Suite Life of Zack and Cody

Înainte ca Cole Sprouse să devină un star în serialul Riverdale, el a jucat alături de fratele său geamăn, Dylan Sprouse, în serialul Disney numit The Suite Life of Zack and Cody. Aceste roluri i-au propulsat pe cei doi în lumina reflectoarelor încă de când erau copii, potrivit Vogue.

Ashley și Mary-Kate Olsen, New York Minute

Cele două au jucat împreună în 36 de filme, cum ar fi Double, Double, Toil and Trouble, How the West Was Fun, The Adventures și Mary-Kate & Ashley și New York Minute, unde două surori încearcă să supraviețuiască cu brio unor aventuri petrecute în New York.

Haylie și Hilary Duff, Material Girls

Deși Hilary a devenit faimoasă încă de la 13 ani, jucând în serialul Disney Lizzie McGuire – ce, dacă nu ai auzit încă, va avea parte de o continuare – abia în 2006 juca alături de sora sa. Comedia Material Girl urmărește aventurile lui Tanzie și Ava, ce se văd nevoite să renunțe la viața lor perfectă pentru a încerca să salveze compania familiei.

James și Oliver Phelps, seria Harry Potter

Aflați la vârsta de 14 ani, James și 0liver Phelps au ales să chiulească de la examenele date la școală pentru a participa la o audiție pentru rolurile din primul film Harry Potter. Cei doi au obținut rolurile lui Fred și George Weasley, acest lucru fiind de la sine înțeles, căci gemenii au recunoscut că seamănă extrem de mult cu personajele lor.

Charlie și Max Carver, Teen Wolf

Gemenii identici Charlie și Max nu au doar unul, ci o mulțime de roluri unde joacă unul alături de celălalt în diferite seriale, cum ar fi Desperate Housewives, The Leftovers și Teen Wolf. Personajele lor, Ethan și Aiden Steiner apar pentru prima oară în sezonul trei.

Tia și Tamera Mowry, Sister, Sister

Sister, sister urmărește povestea a două gemene ce sunt separate la naștere, găsindu-se abia după 14 ani. Tia și Tamera sunt la fel de apropiate și în viața reală la fel ca pe ecran, acest lucru fiind demonstrat într-o reality show ce prezintă momente ale relației lor.

Tia și Tamera Mowry