Fashion

După aproape 20 de ani, Adriana Lima confirmă în lacrimi retragerea ei de la Victoria's Secret

nicoleta.ispasescu
November 9, 2018 08:25 AM

„Îngerașul” veteran Victoria’s Secret, Adriana Lima, își dă jos aripile! După o colaborare de aproape 20 de ani cu binecunoscutul brand Victoria’s Secret — și participarea la 18 show-uri de modă Victoria’s Secret — topmodelul brazilian și-a anunțat retragerea.

Supermodelul în vârstă de 37 de ani și-a anunțat plecarea pe Instagram, în timp ce se pregătea pentru show-ul ei final, marcând acest moment printr-o serie de fotografiii cu cele mai bune momente de pe podiumul Victoria’s Secret.

Adriana Lima confirmă în lacrimi retragerea ei de la Victoria’s Secret: „Mulțumesc că m-ai învățat să zbor”

„Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”, a fost mesajul emoționant pe care l-a transmis aceasta.

În toată experiența ei fashion, Adriana Lima a purtat de trei ori lenjeria Fantasy Bra, a făcut numeroase campanii pentru brandul Victoria’s Secret și este considerată de către restul modelelor VS „Îngerul Păzitor” (The Guardian Angel).

Seara trecută, Ariana Lima a încheiat spectacolul din acest an, cu un aspect dramatic, un moment care, potrivit publicației People reprezintă apogeul, punctul culminant al unei cariere de 20 de ani.

„Cred că anul acesta va fi punctul culiminant al carierei mele. Acesta a fost al 18-lea show de modă și sunt încă la fel de entuziasmată ca în prima zi. Iubesc să fiu pe podiumuri și să fac parte din show-ul Victoria’s Secret. Este preferatul meu!”, a declarat Îngerașul.

Adriana Lima implicată în proiecte care sprijină femeile din întreaga lume

Lima a adăugat că se va concentra asupra unor noi proiecte care implică dezvoltarea și transformarea femeilor în unele foarte puternice.

„Aștept cu nerăbdare să sprijin femeilor și să mă implic în diferite proiecte care sprijină femeile din întreaga lume. Acesta va fi viitorul meu de acum înainte, dar sunt fericită încă să fac parte din familia Victoria’s Secret anul acesta. Veți iubi cu siguranță show-ul din acest an. Pentru mine va fi cu siguranță unul foarte special!”, spune ea.