News

După ce au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus, Viviana Sposub și George Burcea s-au izolat împreună

iulia.statie
October 20, 2020 12:09 PM

După ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, pentru a nu îi expune pe cei dragi, George Burcea și Viviana Sposub au decis să stea împreună.

Pe aceeasi temaGeorge Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună?

George Burcea și Viviana Sposub s-au izolat împreună

Chiar dacă au o relație amoroasă și se înțeleg foarte bine, cei doi au decis să se mute temporar împreună, nu definitiv, pentru a fi în siguranță și a depăși provocarea.  De asemenea, Viviana Sposub a vorbit și despre faptul că, deocamdată, nu este cazul ca lumea să se ducă cu gândul la copii.

”Mi-e teamă, pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mamă tânără.”, a spus Viviana Sposub la ‘Vorbește Lumea’, potrivit Spynews.

Și George Burcea a ținut să menționeze că ei au luat această decizie pentru a nu îi expune la risc pe cei dragi: ”Noi nu locuim împreună, am decis să stăm pe perioada carantinei, pentru că eu stau în casă cu nașul copilului meu și nu am vrut să-l infectez și pe el. Așa că am venit la apartamentul ei.”

Cum se simt George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea a anunțat acum câteva zile că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Totuși, actorul a povestit că starea lui de sănătate este una bună.

“Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea, potrivit  PRO TV.

La puțin timp după, iubita acestuia a declarat și ea că a luat virusul. „Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment.”, a spus Viviana Sposub.