News

După Meghan Markle și Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William dau în judecată un tabloid

iulia.statie
June 1, 2020 11:44 AM

Kate Middleton și Prințul William vor să dea în judecată publicația Tatler după ce publicația a dezvăluit o poveste incendiară despre Ducesă.

Pe aceeasi temaA fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

Kate Middleton și Prințul William, în război cu o publicație britanică

Tabloidul are surse ce au declarat că Kate este supărată din cauza volumului de muncă pe care l-a căpătat după renunțarea Prințului Harry și al lui Meghan Markle la titlurile de seniori regali și îndatoririle regale și i-au criticat și greutatea, Ducesa fiind descrisă ca fiind „mult prea slabă, exact ca Prințesa Diana”.

„Aceasta este o declarație extrem de dureroasă și răutăcioasă. Este dezgustător.”, a explicat o sursă pentru Daily Mail, despre comentariile făcute asupra corpului lui Kate, adăugând că articolul este plin de minciuni.

Oficialii Palatului Kensington deja au făcut o declarație, spunând că articolul conține interpretări false și deja au trimis scrisori din partea lui Kate către publicație, cerând ca articolul să fie scos de pe internet. „Publicația Tatler crede că va fi imună ținând cont că este citită de membri Familiei Regale și oamenii au această revistă în case, însă nu există diferențe. Este ironic că publicația favorită a membrilor Familiei Regale a scris așa ceva. Ducesa este o femeie extrem de timidă ce face tot ce poate mai bine.”, a adăugat sursa.

Între timp, un oficial Tatler a declarat pentru Entertainment Tonight că publicația va continua să apere articolul despre Ducesa de Cambridge.

„Redactorul șef Tatler, Richard Dennen, apără povestea Annei Pasternak și a surselor ei.  Oficialii Palatului Kensington știau că vom face coperta ‚Catherine the Great’ de ceva luni și i-am rugat să lucreze cu noi. Faptul că neagă că nu știau de acest lucru este categoric fals.”, a explicat un oficial al tabloidului.

Și Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată Mail Online și The Mail on Sunday, ambele făcând parte din trust-ul Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori private pe care Ducesa a trimis-o către tatăl său.