News

Nicoleta Cherry s-a reinventat! Artista vorbește despre pauza muzicală de aproape un an: „O introduc pe noua Nicole”

nicoleta.ispasescu
May 23, 2018 12:18 PM

Nicole Cherry aka Cireșica a lipsit aproape un an de zile de pe scenă, și nu pentru că ar fi lenevit, pentru că ea a continuat să scrie în tot acest timp, ci pentru că a simțit nevoia de schimbare.

Pe aceeasi temaNicole Cherry s-a pregătit intens pentru petrecerea de la mare! Câte ținute a schimbat de 1 Mai

Artista ne-a dezvăluit că a dorit să o reintroducă pe noua Nicole, mult mai matură și mai responsabilă, dar și foarte sexy: „Pauza a fost efectiv una foarte bună pentru mine, să mă regăsesc mai mult și cumva să o introduc pe noua Nicole, mult mai matură, mult mai sexy din punct de vedere stilistic. O creștere normală, firească, pe care ar fi trebuit să o am și cred că așa am putut să marchez trecerea asta frumoasă de la copilul la adolescenta-femeia. Atât stilist cât și muzical este o evoluție”.

Noul single al artistei confirmă transformarea ei, având în vedere că videoclipul este unul destul de îndrăzneț: „Mi se pare îndrăzneț, dar cu o limită și, cel puțin din reacțiile pe care le-am avut, oamenii au fost atât de impresionați și s-au bucurat extraordinar de tare, mă susțin și pentru mine asta e tot ce contează”.

Feed-back-ul pe care l-a primit artista este unul răsunător! În doar câteva zile de la lansare a făcut 2 milioane de vizualizări și locul 5 în trending: „Ai mei se bucură de succes alături de mine. „Ceasul”, în șase zile, a făcut 2 milioane de vizualizări, locul 5 în trending. Cred că mâine 3 milioane facem”.

Îndrăgita artistă a fost uimită de publicul pe care l-a avut la spectacolul de lansare a piesei „Ceasul”: A fost emoționant. Nu mă așteptam să vină chiar atât de multă lume, chiar cu cei apropiați vorbeam și eram cumva panicată. Mă gândeam: Doamne, dacă n-o să vină lume, dacă toată lumea o să zică că e ocupată și că nu poate să ajungă. Nu știu de ce. Dar a venit atât de multă lume…oameni la care chiar nu mă așteptam să vină și mi-a făcut o reală plăcere să-i văd acolo susținându-mă și le mulțumesc din suflet. Chiar cred că au rămas plăcut impresionați pentru că mulți dintre ei probabil nu m-au mai auzit într-un concert live sau uitaseră cum cânt eu live. Am avut foarte multe reacții pozitive și drăguțe. E extraordinar tot ce se întâmplă. Mă bucur extraordinar de tare, mai ales că am avut o pauză destul  acum mă pregătesc de multe, multe lansări”.