Fashion

E! People's Choice Awards 2019: cele mai frumoase ținute purtate de vedete!

irina.letitia
November 11, 2019 13:02 PM

Decernarea premiilor People’s Choice 2019 a avut loc ieri seară, 10 noiembrie, eveniment în cadrul căruia au fost premiate personalități din film, televiziune, muzică și alte categorii legate de divertisment. Ca de obicei, vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase, astfel că te invităm să admiri cele mai frumoase ținute afișate ieri seară!

E! People’s Choice Awards 2019: cele mai frumoase ținute purtate de vedete!

Premiile People’s Choice 2019 au arătat care sunt preferințele publicului în materie de divertisment actual, fanii votându-și favoriții din muzică, cinematografie, tv, etc. Printre cei care au urcat pe scenă pentru a prezenta premiile s-au numărat David Spade, Jenna Dewan, KJ Apa, Sarah Hyland, Joey King, Kelly Rowland, iar printre favoriți s-au detașat clar filmul ”Avengers: Endgame ” și celebrul serial  Game of Thrones pentru domeniul TV.

In ceea ce privește moda, premiul anual ”fashion icon” i-a fost decernat cântăreței Gwen Stefani.

Gwen Stefani
Gwen Stefani

Artista a purtat o creație Vera Wang, impresionantă. Rochia în alb și negru, asimetrică, are o trenă imensă și o fundă maxi aplicată la spate.

Familia Kardashian-Jenner nu a lipsit nici de această dată de la fastuosul eveniment, plecând acasă și cu premiul pentru cel mai bun reality show al anului 2019. Evident, ținutele purtate de membrele clanului au impresionat și de această dată. Kim a ales o creație Versace, o rochie extrem de sexy, cu imprimeu de șarpe.

Kourtney Kardashian a strălucit la propriu, deoarece a ales un costum Naeem Khan din paiete, într-o combinație de negru și argintiu. Elementul sexy nu putut lipsi, iar Kourtney a preferat să renunțe la orice tip de bluză, purtând un simplu sutien negru pe dedesubt.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

 

O altă prezență demnă de lista best-dressed a fost actrița Zendaya, care de ceva timp ne impresionează plăcut cu alegerile sale vestimentare. Zendaya a purtat o rochie neagră Christopher Esber.

Zendaya
Zendaya

 

Admiră și restul ținutelor de la People’s Choice Awards 2019, în galeria foto!