News

E scandal mare în familia Beckham! Victoria a ajuns ”la cuțite” cu nora ei

maria.apostol
July 28, 2022 15:31 PM

Fiul cel mare al lui David Beckham s-a căsătorit în luna aprilie a acestui an cu fiica unui miliardar. Evenimentul a fost fastuos, iar familiile mirilor păreau că se înțeleg de minune. Ceva s-a întâmplat între timp, iar zvonurile vorbesc despre mari probleme în ”paradis”!

Deși familia lui a bifat mai multe vacanțe în ultimele luni, se pare că Brooklyn Beckham preferă prezența cuscrilor. Pe fondul unor zvonuri care dau ca sigură o ceartă între Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, devine tot mai evident că sunt probleme în paradis.

Fanii s-au întrebat săptămâni întregi motivul pentru care cele două femei importante din viața lui Brooklyn au ajuns ”la cuțite”. Însă un lucru este sigur: acestea se evită pe Instagram, acolo unde altădată postau poze împreună și își apreciau reciproc postările.

Gurile rele sunt de părere că Nicola Peltz îl îndepărtează pe Brooklyn de propria familie. De altfel, Nicola a vorbit și în presa de peste Ocean faptul că povestea de dragoste cu Brooklyn nu a început ca în filme. Și că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. Deși acum simte că între ei este o legătură indestructibilă.

Pur și simplu nu ne potriveam. Nu am simțit nimic inițial. El avea o iubită, eu aveam alt iubit la vremea respectivă. Am ieșit cândva la cină, în calitate de prieteni, îl vedeam ca pe un amic. Abia la o petrecere în anul 2019 l-am văzut altfel și din acel moment suntem pur și simplu inseparabili„, a declarat Nicola.

Brooklyn Beckham și soția lui locuiesc într-o casă care valorează 10,5 milioane de dolari

La nunta lor au fost prezenţi, printre alții, Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen. Dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony.

Cavalerii de onoare ai mirelui au fost fraţii săi Romeo şi Cruz. Iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny.

Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, a fost una dintre domnişoarele cu flori. Nunta a fost una evreiască, tatăl miresei fiind evreu, şi a costat aproximativ 4 milioane de dolari.

Celebrul cuplu locuiește acum într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă.