News

Ea este noua iubită a actorului Johnny Depp! Polina Glen este cu 35 de ani mai tânără

Verdict.ro
April 25, 2019 13:40 PM

Potrivit Daily Mail, actorul Johnny Depp ar fi pregătit să o ceară în căsătorie pe noua sa iubită. Bărbatul și dansatoarea de origine rusă Polina Glen au fost surprinși de paparazzi într-un moment de tandrețe.

Ea este noua iubită a actorului Johnny Depp! Polina Glen este cu 35 de ani mai tânără

Tânăra în vârstă de 20 de ani l-a cunoscut pe actor în 2018, la o petrecere în Los Angeles. De atunci, cei doi formează un cuplu discret.

La începutul anului acesta, în Belgrad, Johnny Depp a fost surprins alături de o „tânără misterioasă”, identificată recent drept Polina Glen. Dansatoarea a mai fost surprinsă alături de Depp în mai 2018, în timpul turneului din Moscova al trupei actorului, The Hollywood Vampires.

Citește și: Pe el îl știe întreaga lume, dar cum arată fiica lui Johnny Depp! Lily-Rose este model

Coregrafa este născută în Sankt Petersburg, iar de curând s-a mutat cu actorul în locuința sa de pe Bulevardul Sunset.

Un apropiat de-al actorului a mărturisit: „Johnny încă are probleme legale cu fosta sa soție, Amber Heard. În seara în care s-au cunoscut, Depp a fost încântat să întâlească o frumoasă dansatoare, care nici măcar nu știa cine este. Rusoaicele nu știu despre el, nu cunosc actorii americani. Și, mai mult decât atât, orice arată diferit în persoană”.

Citește și: Amber Heard, concediată după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

Aceasta este prima relație a actorului după divorțul de actrița Amber Heard. Tânăra a solicitat un ordin de restricție după despărțire. Actrița a depus actele de divorț în mai 2016, susținând că a fost abuzată „verbal și fizic”. Divorțul a fost finalizat în ianuarie 2017, Amber primind despăgubiri în valoare de 7 milioane de dolari.

Din 1983 până în 1985, actorul a fost căsătorit cu make-up artistul Lori Anne Allison. Câțiva ani mai târziu, a fost de asemenea logodit cu actrițele Jennifer Grey și Sherilyn Fenn, înainte ca, în 1990, să o ceară de soție pe actrița Winona Ryder. Relația lor s-a sfârșit în 1993.

Din ’94 până în ’98, actorul a format un cuplu cu modelul Kate Moss. După despărțire, timp de 14 ani, până în 2012, Johnny Depp și actrița de origine franceză Vanessa Paradis au format un cuplu. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Lily-Rose și John Christopher.

În 2012 a cunoscut-o pe Amber, iar restul poveștii deja îl știți. ^^