Fashion

Ea este tânăra care reprezintă România la Săptămâna Pălăriilor de la Londra

nicoleta.ispasescu
April 12, 2019 15:35 PM

Designer-ul Ana Istodorescu reprezintă România la Săptămâna Pălăriilor de la Londra!

Pentru cei care nu o cunosc, Ana Istodorescu este designerul brandului Nita Sao, un tânăr designer pregătit să cucerească lumea, nu doar România, cu proiectele sale.

Ana a debutat acum 14 ani cu prima ei colecție și de atunci este într-o continuă ascensiune.

Cu ea am stat de vorbă în cadrul evenimentului Creativo, atunci când a avut loc conferința „Young Designers Journey”, unde Ana a vorbit despre începuturile ei și a împărtășit rețeta succesului în industria modei.

Deși a lucrat în domenii total diferite de cel al modei, Ana își trăiește acum visul și este încrezătoare că va ajunge foarte departe cu meseria de pălărier.

Ea este tânăra care reprezintă România la Săptămâna Pălăriilor de la Londra

Cea mai recentă realizare a designerului de pălării Ana Istodorescu este șansa de a reprezenta România la Săptămâna Pălăriilor de la Londra.

Creația designer-ului român, intitulată ”100 de Bujori Românești”, a fost selectată în cadrul expoziției centrale de pălării – ”The Great Hat Exhibition 2019”.

Anul acesta, tematica expoziției a fost ”Grădinile Lumii”, iar pălăria Anei Istodorescu a putut fi admirată alături de alte 200 de creații ale modiștilor din întreaga lume, la Galeria Menier, între 3 si 12 aprilie.

Pentru crearea piesei ”100 de Bujori Românești”, designer-ul Nita Sao a avut nevoie de peste o mie de petale, sute de frunze și zeci de ore de lucru manual.

„Mă bucură nespus să îmi văd munca apreciată în țara cu cea mai vastă istorie, atunci când vorbim despre pălării și alternative la pălării. Este o adevarată bucurie să pot spune oamenilor din întreaga lume fascinanta poveste a bujorului românesc, această floare ”relicvă” ce poate fi găsita numai în câteva zone ale țării noastre”, declară Ana Istodorescu.