Editor's choice

Editor's choice: ce purtăm toamna aceasta

iulia.statie
August 11, 2020 12:00 PM

Deși ne aflăm în august și feed-ul nostru de pe social media încă este plin de inspirație pentru ținute de vară, iar noi visăm cu ochii deschiși la zilele de pe plajă, nu înseamnă că septembrie nu ne bate la ușă și nu trebuie să ne pregătim garderoba de toamnă.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Ținând cont că pandemia ne-a forțat să renunțăm la prezentările de modă, dar, totuși, designerii au reinventat casele de modă, campaniile și colecțiile, lumea încă este puțin confuză cu privire la ce poate purta, căci hainele confortabile sunt în vogă acum.

Până la urmă, ce vom purta toamna aceasta? Ce piese avem deja în dulap pregătite pentru sezonul răcoros și ce trebuie să ne achiziționăm imediat?

Back to black

Putem de acum întreba oricând în magazine dacă au o piesă de care ne-am îndrăgostit și pe negru, fără a ne gândi că avem o garderobă mohorâtă. Ținutele all black au reprezentat mereu un rafinament aparte, dar, dacă nu ești genul, te poți duce într-o zonă glam rock. Best styling tip? Poți suprapune piesele astfel încât să arăte chic, dar să te asiguri și că te simți confortabil și nu îți este frig.

Adaugă roșu

Fie că ai o pereche de botine în această nuanță, o geantă, o curea sau un alt accesoriu, asigură-te că adaugi această culoare puternică. Poți să revii și la clasicul ruj roșu, căci toamna aduce din nou în prim plan nuanțele puternice atunci când vorbim de beauty, iar acest produs de frumusețe nu ar trebui evitat niciodată, datorită aerului senzual pe care îl oferă.

Trench-ul din piele

Trench-ul este piesa aceea ce nu ar trebui să îți lipsească vreodată din garderobă. Chiar dacă până acum am tot văzut aceste piese în nuanțe calde, pământii, acum se întorc puternic acelea din piele, negre, contrastând cu ultima perioadă. Și dacă tot suntem la capitolul jachete, geaca neagră din piele nu se va demoda niciodată, așa că asigură-te că o ai la îndemână în următoarea perioadă.

Mâneci oversized

Îți stă gândul la acele top-uri cu mâneci bufante pe care le-ai purtat toată vara? Află că există un nou trend pentru toamna aceasta, în care simplitatea nu mai există atunci când vorbim de mâneci. Alege unele supradimensionate, extrem de lungi, sau, top-uri ce au doar o mânecă pentru un plus de stil.

Rochia de vară

Ți-ai achiziționat prea multe rochii și fuste în această vară pe care nu ai apucat să le porți? Cunoaștem sentimentul. Nu le lăsa pierdute prin garderobă și alege să te joci cu suprapunerile, adaugă o pereche de botine de toamnă și o haină lungă, sau un pulover călduros.

Socks mania

În ultima vreme, șosetele au fost nelipsite din garderobele vedetelor. Deși este o alegere bold, dar, totuși, una asumată, poți să combini aceste piese cu sandale pentru un look ubercool.

Animal print

Când au intrat aceste print-uri în trend-uri, undeva prin 2014, nimeni nu se aștepta că vor rămâne atât de mult timp atât pe podiumuri, cât și în moda streestyle. Este adevărat că înainte leopardul cunoștea un succes imens, dar acum, ne putem concentra și pe alte print-uri, cum ar fi cel de tigru sau de șarpe, dar și altele.

Bustieră

Când Katie Holmes lansa acest trend în 2019, surprinsă fiind așteptând un taxi, nimeni nu se aștepta că îl vom vedea absolut peste tot. Și în toamna aceasta se vor purta cardiganele combinate cu bustiere, de obicei, acestea făcând parte dintr-un set.

Babydoll

Rochiile babydoll se întorc, atât și acelea cu multe volane. Rochiile acestea voluminoase, deseori în culori tari, vin extrem de bine în combinație cu o pereche de cizme înalte, peste genunchi, pentru un look senzual.

Blazer

Bine, când nu am purtat costume sau blazere toamna? În caz că nu ți-ai achiziționat încă un blazer oversized, ar fi timpul să te grăbești, pentru că vom vedea aceste piese peste tot în următorul sezon, deseori purtate ca și rochii. Un alt trend interesant este blazerul în stil crop top, extrem de scurt, pentru a putea fi combinat cu o fustă din același material, culoare și print.