Editor's choice

Cum să fii chic pe ploaie!

irina.letitia
July 5, 2018 15:40 PM

In plină vară, vremea ne joacă feste și ne pune adevărate piedici în vestimentația zilnică. Dacă abia așteptam zilele toride de vară pentru a ne etala cele mai hot piese estivale, iată că aveam de-a face cu ploi și ținute primăvăratice.

Nu este cel mai ușor lucru să ai o apariție stilată, în tendințe, având în același timp grijă să nu strici încălțămintea sau coafura și să nu uzi hainele. Astfel că, dacă vrei totuși să îți menții stilul vestimentar obișnuit chiar și pe ploile atât de dese din această perioadă, ți-am pregătit câteva recomandări tocmai bune pentru momentul actual.

In primul rând, ar trebui să ai în vedere o piesă ce a reintrat în tendințe în acest sezon și anume: pelerina de ploaie! Extrem de utilă, ea face parte din arsenalul ideal al zilelor ploioase.

O pereche de sneakerși sunt și ei un element indispensabil pentru vremea capricioasă, de preferat cu talpa ușor înălțată.

Tot la capitolul accesorii, profită de gențile în tendințe, din materiale impermeabile, fie că vorbim despre fâș sau PVC, care nu sunt doar cool, ci și foarte utile!