Editor's choice

Editor's Choice: cum să porți pijamalele în moda street style

iulia.statie
July 19, 2020 10:00 AM

Din cauza pandemiei, toate am fost obligate să ne raportăm la outfit-uri confortabile, potrivite pentru munca de acasă, sau pur și simplu să ne cumpărăm pijamale inedite, cu diferite design-uri și print-uri pentru a simți că nu pierdem pasul cu modă.

Pe aceeasi tema5 conturi de Instagram pe care trebuie să le urmărești

Editor’s Choice: cum să porți pijamalele în moda street style

Deși probabil abia așteptăm să scoatem din dulap pantofii și sandalele cu toc și să mergem la un eveniment sau la o petrecere, putem învăța și ceva din aceste vremuri în care am fost obligate să rămânem în casă. Adică, dacă îți dorești, poți să te inspiri din pijamalele tale de casă (din satin, of course) și să te pregătești să îți cauți un costum care se aseamănă cu ele pentru vară.

Nu doar că sunt extrem de confortabile, ci și stylish, dacă știi cum să le accesorizezi. Și îți vor da și acel aer de je ne se quois, căci cine știe ce se întâmplă cu ea atunci când iese îmbrăcată în pijamale pe stradă, dar totuși arată fabulos?

Magazinele și podiumurile au încercat să aducă interpretări ale veșnicelor pijamale, folosind materiale ușoare și print-uri spectaculoase. Aceste deux-piece-uri casual arată extrem de bine în nuanțe tari, ce complimentează unul dintre cele mai bune materiale pentru primăvară-vară, anume satinul.

În caz că vrei să alegi și tu să porți un deux piece tip pijama în moda street style, ține minte să alegi un material ușor, de vară. În același timp, ai grijă la culori și la print-uri pentru a nu te duce prea mult în zona sleep wear.

Trend-ul a fost preluat și de IT girls ale momentului, cum ar fi Gigi Hadid sau Emily Ratajkowski. În 2019 am putut observa revenirea triumfală în trend-uri a seturilor, iar aceste piese se vor purta și în 2020. Deși pare o alegere controversată, acest trend se bazează în primul rând pe confort și pe încrederea în sine.

Mai mult, poți obține ușor un look cu un aer wear more, show less, însă cu siguranță îți va oferi senzualitate necesară datorită accesorizării și a materialelor alese. Poartă un colier și brățări statement pentru a reuși o ținută studiată, însă fără a arăta că te-ai străduit prea mult.

Am fost total cucerită de acest trend din cauza atenției la detalii pe care trebuie să o oferi unui look pentru a te îndepărta de zona sleep wear, dar și datorită faptului că aceste pijamale reinterpretate par foarte cozy. În plus, îmi amintește de senzualitatea oferită de trench-uri atunci când nu porți nimic pe sub. Un singur lucru mai am de adăugat: girls, let’s shop!