Editor's choice

Editor's Choice: nuanțele de roșu, preferate în această lună

iulia.statie
December 9, 2020 16:42 PM

Chiar dacă anul 2020 a fost unul extrem de diferit, iar sărbătorile au suferit multe modificări, lipsindu-ne de petrecerile fastuoase, de adunările mari sau de diferite evenimente ce au loc în această perioadă, un strop de bucurie ne pot aduce ținutele, nelipsite de nuanțele de roșu ce ne invită să intrăm în spiritul Crăciunului.

Pe aceeasi tema7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a schimbat radical stilul vestimentar, făcându-ne pe toți să migrăm către piese cât mai confortabile, într-o zonă casual, este absolut normal să vrem să ne bucurăm puțin de această perioadă specială din an și să ne întrebăm ce ținute vom alege.

Iată că dacă îți dorești un look bold, nuanțele de roșu îți vin în ajutor, fie că ești adepta look-urilor senzuale sau iubești să te simți confortabil, stilul casual fiind unul preferat de tine. Există inspirație din belușug, atât pentru cele îndrăznețe, cât și pentru cele ce își doresc o ținută pe stilul less is more.

Jachete

Jachetele sunt un must have atunci când vorbim de sezonul răcoros, iar, în acest an, migrăm spre piese voluminoase, mai ales pentru că în vara 2020 am avut piesele oversized de care ne-am îndrăgostit total. Fie că preferi un palton de pluș, un trench sau o geacă de fâș, dacă alegi o piesă pe această nuanță, o să ieși imediat în evidență datorită aerului statement pe care roșul îl oferă.

Pijamale

Pijamale în moda street style? Acest an cu siguranță ne-a dat peste cap toată garderoba, învățându-ne să purtăm piese pe care în veci nu le-am fi văzut introduse într-o ținută. Totuși, dacă vei petrece sărbătorile într-un cadru restrâns, un astfel de set interesant te va face să te simți confortabil în timp ce arăți bine.

Piese sport

Cum am stat în majoritatea timpului în casă, ne-am îndreptat atenția spre colanți și piese sport în general, cum ar fi trening-urile. Încă de când Rihanna apărea în ținute ce combinau două stiluri, unul elegant și unul casual, ne-am întrebat dacă această tendință va putea funcționa și va putea fi stăpânită în look-uri coerente, iar ca răspuns, stilul vestimentar de anul acesta ne-a dat voie să experimentăm din plin.

Rochii

Rochiile niciodată nu o să se demodeze, așa că dacă tu simți nevoia de un strop de glamour și vrei să te duci până la capăt de sărbători, fă-o! Alege o piesă în care te simți perfect și îți oferă senzualitate chiar dacă petreci în casă. Până la urmă, când vine vorba de modă, trebuie să ne simțim bine, să experimentăm și să transmitem ceva.

Costume

Costumele au reprezentat mereu o alegere rafinată, iar acestea pot fi alese în funcție de stilul tău vestimentar, fără a te opri la un aer sobru. Fie că preferi un sacou cambrat, unul oversized sau îți dorești pantaloni evazați și un print inedit, inspirație există din belșug. Spre exemplu, carourile sunt un subiect extrem de fierbinte în acest sezon, așa că poți să mergi spre această idee.

Pantalonii din piele sau latex

Pantalonii din latex sau piele au fost mereu preferați în orice sezon, datorită aerului edgy pe care îl au, dar pe roșu? Brusc ai o ținută festivă, cu influențe rock. Partea bună o reprezintă faptul că piesele pot fi introduse în orice ținută, fie una în care adaugi bocanci sau îți dorești ceva mai rafinat și porți tocuri.

Salopete

Dacă vrei să simți atmosfera plină de glamour din alți ani, dar rochiile nu sunt chiar genul tău, salopetele îți pot deveni colac de salvare. Fie că alegi una ce are partea de sus tip maletă, sau îți dorești un decolteu mai amplu, acestea sunt perfecte pentru a îți oferi o ținută last minute care să fie și extrem de chic și senzuală.