Fashion

Editorul Vogue, Anna Wintour, a dezvăluit secretele unei ținute perfecte pentru interviu

nicoleta.ispasescu
March 6, 2019 22:30 PM

Atunci când mergi la un interviu toată lumea știe că trebuie să porți o anumită ținută, care să te reprezinte și să inspire totodată bun gust și profesionalism.

Prima impresie este crucială și este absolut firesc să vrei să găsești cea mai bună ținută, mai ales dacă vorbim despre un job în industria modei.

Recent, Anna Wintour a fost întrebată care este ținut corectă pentru a impresiona la un interviu pentru o slujbă, iar editorul-șef Vogue nu a dezamăgit.

Este interesant cum se îmbracă oamenii care vin la mine pentru un interviu”, a spus Wintour. ”Câteodată, ai senzația că poartă hainele pe care le-au cumpărat chiar în dimineața respectivă și nu ceva ce-i reprezintă pe ei, din punct de vedere al personalității”.

Editorul Vogue, Anna Wintour, a dezvăluit secretele unei ținute perfecte pentru interviu

Anna Wintour este de părere că imaginea ta va trebui sa inspire, atât o atitudine abordabilă, cât și

încredere și profesionalism, iar un outfit situat la granița dintre modern și tradițional reprezintă o alegere ideală.

Cred că toată lumea ar trebui să aibă în vedere – fie că este vorba de un interviu pentru Vogue sau pentru orice altă slujbă – că nimeni nu oferă o slujbă garderobei tale. Vestimentația ta nu o să muncească în locul tău – dar te reprezintă”.

Wintour și-a amintit de momentul în care a fost complet impresionată de ținuta celui pe care îl intervieva.

”O să-mi amintesc întodeauna de acest tânăr care a venit la mine în rochie și cu o geantă pe braț, i-am oferit slujba pe loc”, a spus ea.

”Trebuie să te îmbraci pentru tine. Este valabil și în cazul în care îți dorești să impresionezi la un job. Nu faci nimănui niciun serviciu dacă te prefaci”.