News

Ela Crăciun își va boteza băiețelul la începutul lunii martie! Vedeta a dezvăluit toate detaliile

adelina.duinea
February 9, 2019 15:47 PM

Ela Crăciun își va boteza în mai puțin de o lună cel de-al treilea copil. Prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” a născut în toamna anului trecut un băiețel, Nicholas.

Ela Crăciun își va boteza băiețelul la începutul lunii martie! Vedeta a dezvăluit toate detaliile

La început de martie, vedeta TV a decis ca micuțul să intre în rândul creștinilor. „Pe 3 martie îl botezăm pe Nicholas. Mi-am dorit să așteptăm până la primăvară. Să nu fie chiar foarte frig afară, apoi se intră în postul Paștelui.

Nu am putut să facem nici pe 2 martie, pentru că nașa are copiii în vacanță la schi. Atunci, singura zi în care putem să îl botezăm este 3 martie, chiar de ziua cumnatului meu”, a dezvăluit Ela Crăciun pentru Libertatea.

Bebelușul va fi creștinat de doi preoți, prieteni de familie, așa că proaspăta mămică nu are nici o emoție legată de ceremonia religioasă și este liniștită că fiul ei va fi pe mâini bune. În ceea ce privește petrecerea pe care o va da în cinstea juniorului, Ela Crăciun a optat pentru una restrânsă.

Citește și: Când își vor boteza Valentina Pelinel și Cristi Borcea gemenele

„Cred că invitați vor fi cam 60, 70. Ne plac foarte mult petrecerile în familie, cu prieteni apropiați. Când l-am botezat pe Alex am avut 200 de invitați. Am zis că nu mai fac niciodată petrecere așa mare. Nu îmi aduc aminte nimic din seara respectivă, doar că m-am plimbat de la o masă la alta. La Alesia am avut tot așa, invitați aleși pe sprânceană, vreo 70-80 de persoane”, a mai adăugat ea.

Vedeta TV a ales un restaurant în apropierea casei, pe care îl frecventează și unde apreciază mâncarea și atmosfera. „Ei au absolut totul inclus, ceea ce pe mine m-a scăpat de foarte multe griji. Nu trebuie să mă ocup de aranjamente la mese, decor etc.

Nu vrem să facem un botez tradițional, cu oameni care să fie așezați pe cunoștințe și perechi, ci o petrecere-cocktail. Va fi un bufet. Lumea poate să stea la bar, să socializeze, să se așeze la masă, dar să nu fie strict.

Localul are un DJ care va pune muzică și ne dorim foarte mult să avem același trompetist care ne-a cântat și la nuntă și care cântă absolut superb”, a mai declarat, pentru Libertatea, Ela Crăciun.

Citește și: Lidia Buble, nașă de botez pentru prima dată! Ce ținută a purtat