News

Elena Gheorghe va prezenta finala Eurovision România alături de Connect-R

iulia.statie
February 27, 2020 15:13 PM

Elena Gheorghe și Connect-R vor prezenta finala Eurovision România.

Pe aceeasi temaElena Gheorghe are o dieta in care dulciurile sunt permise. Cum se mentine in forma cantareata

Se pare că nu doar faptul că îi vom revedea pe cei doi artiști reprezintă o surpriză, ci și show-ul în sine. Spectacolul va avea loc la Buzău, la Sala Sporturilor.

Roxen, ce deja a fost aleasă ca artistă ce ne va reprezenta la acest important concurs, va interpreta cinci piese, punând pentru fiecare melodie în scenă câte un show. Publicul și juriul va decide cum se va prezenta aceasta la Eurovision.

Elena Gheorghe va prezenta finala Eurovision România alături de Connect-R

Roxen va cânta „Alcohol You“, „Beautiful Disaster“, „Cherry Red“, „Colors“ şi „Storm“. Pe lângă aceasta, vor urca pe scenă o mulțime de invitați speciali, iar spectacolul se anunță a fi de vis.

Elena Gheorghe a vrut să împartă cu fanii veștile frumoase, ținând cont că o putem admira anul acesta prezentând finala de la Eurovision, alături de Connect-R.

„Foarte fericita să vă anunț că anul acesta, mai precis duminica, 1 martie voi prezenta alaturi de @connectr Finala Eurovision 2020-Selectia Nationala la @televiziunearomana.”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Foarte fericita sa va anunt ca anul acesta, mai precis duminica, 1 martie voi prezenta alaturi de @connectr Finala Eurovision 2020-Selectia Nationala la @televiziunearomana

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on