News

Elena Ionescu a divorţat după un an şi jumătate de căsnicie! Primele declaraţii ale artistei

Verdict.ro
September 3, 2019 16:38 PM

Divorţ răsunător în showbiz! Elena Ionescu, ex-Mandinga, a anunţat că a divorţat de tatăl copilului său, după un an şi jumătate de căsnicie.

Pe aceeasi temaElena Ionescu, fosta solistă Mandinga, arată extraordinar după ce a născut. Ce rochiță a îmbrăcat

Elena Ionescu a divorţat după un an şi jumătate de căsnicie!

Elena Ionescu a devenit mămică acum un an, când a adus pe lume un băieţel. Artista şi soţul ei, Dragoș Răzvan Stanciu, păreau să formeze un cuplu fericit, însă au decis să o ia pe drumuri separate. Elena şi tatăl băiatului său s-au căsătorit în mare secret, în luna martie 2018.

Conform Spynews, cei doi nu mai locuiesc de ceva timp împreună şi au divorţat deja, după cum a anunţat chiar Elena Ionescu pe Instagram.

Cântăreaţa a explicat motivele care au dus la ruptura dintre ei, specificând că s-au grăbit să se căsătorească.

‘Da, am divortat! Luna trecuta am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale , dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe!

Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa.

Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste. As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA’, a scris solista pe contul personal de Instagram.