News

Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga, arată extraordinar după ce a născut. Ce rochiță a îmbrăcat

andreea voicu
August 14, 2018 18:37 PM

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, este în culmea fericirii. Superba brunetă a devenit mămică pentru prima dată pe 3 august.

Ea a adus pe lume un băiețel, pe care îl va boteza Răzvan Andrei. Elena Ionescu a fost nevoită să opteze pentru cezariană, pentru a evita orice risc. În urmă cu ceva timp, solista a avut o intervenție chirurgicală la ochi. Evenimentul a avut loc în mare discreție la o clinică privată din Capitală.

Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga, arată extraordinar după ce a născut

”Nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație.

Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat Elena Ionescu, înainte de a naște.

Elena Ionescu a fost o graviduță extrem de activă, iar pe perioada sarcinii a continuat să aibă concerte pe bandă rulantă. De asemenea, ea a avut grijă la alimentație și a făcut sport, cmai pentru a nu acumula multe kilograme în plus. Iar acest lucru este cât se poate de vizibil.

Prima plimbare cu Razvanel! Multumesc @joiebaby_ro @bebebrands.ro !!!#JoieBabyRomania #ChromeDLX #myjoiebaby #caruciorbebelus #babytime

A post shared by Elena Ionescu Official (@elenaionescumusic) on

La aproximativ două săptămâni de la naștere, bruneta arată extraordinar și este într-o formă de zile mari. Elena Ionescu a ieșit la plimbare cu micuțul ei și l-a arătat fanilor săi. Ea a publicat mai multe imagini cu bebelușul, însă internauții n-au fost atenți la cel mic, ci la decolteul adânc al artistei.

Elena Ionescu s-a măritat în primăvara acestui an cu Dragoș Stanciu.