Fashion

Elie Saab va lansa o nouă linie de îmbrăcăminte destinată copiilor

iulia.statie
January 14, 2020 17:09 PM

Printr-un parteneriat cu Simonetta (un brand de haine pentru bebeluși) și Andrea Montelpare (un brand de lux pentru încălțăminte destinată copiilor), Elie Saab lansează o nouă linie de îmbrăcăminte pentru copii numită ‚ELIE SAAB Junior’, dedicată exclusiv modei ce se adresează celor mici.

Pe aceeasi tema«I HATE “FASHION”» - Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

Elie Saab va lansa o nouă linie de îmbrăcăminte destinată copiilor

„Această linie încorporează DNA-ul nostru unic, având ocazia să îi acompaniem și pe cei mai mici în călătoria lor privind stilul, oferindu-le piese ce se potrivesc gusturilor lor și sensibilității, ce sunt create cu grijă și multă atenție asupra oricărui detaliu.”, a dezvăluit Elie Saab într-un comunicat de presă.

Ce va urmări colecția toamnă/iarnă 2020-2021: lux, rafinament dar, peste toate, va pune accent pe măiestrie, un lucru extrem de important pentru casa de modă.

Colecția va conține rochii făcute din mătase și dantelă, decorate cu fundițe, bluze cu decolteu drept, mâneci bufante și chiar și tricouri. Totuși, casa de modă Elie Saab nu va uita de materialele iconice ce au construit identitatea sa. Prin urmare, broderie, piele și paiete vor fi folosite pentru a crea pantofi de balet, sneakers și chiar și papuci. Această garderobă absolut romantică pare ieșită dintr-o poveste…și ne face să ne dorim să vedem cât mai multe dintre aceste creații.

Colecția ‚ELIE SAAB Junior’ va fi lansată la Pitti Immagine Bimbo din Florența pe 16 ianuarie 2020 și va fi disponibilă în câteva magazine de lux, potrivit Vogue.