Fashion

Elizabeth Hurley a strălucit într-o rochie Versace purtată acum 21 de ani

iulia.statie
May 20, 2020 14:07 PM

Elizabeth Hurley nu a îmbătrânit nici măcar o zi.

Pe aceeasi temaCele mai stylish cupluri de la premiile BAFTA 2020

Frumoasa vedetă în vârstă de 54 de ani a îmbrăcat o rochie extrem de senzuală, roz, pe care a purtat-o ultima oară în 1999, pentru a răspunde provocării de a participa la proiectul #TurnUpNotIn, lansat de publicația Harper’s Bazaar, unde celebritățile se pozează în cele mai puternice outfit-uri de carantină.

Cum arată Elizabeth Hurley la 54 de ani

„Am un milion de amintiri frumoase și pot să îmi amintesc ce purtam de fiecare dată. Această rochie pe care am îmbrăcat-o pentru shooting este semnată Atelier Versace, am purtat-o acum 21 de ani pentru a participa la premiile CFDA. Pe atunci, eram împreună cu Hugh Grant și mă distram foarte tare. Am împachetat-o imediat și încă arată perfect!”, a povestit vedeta.

Rochia mulată glamuroasă are o despicătură pe picior și un decolteu amplu, iar starul a ales să pozeze în timp ce stă pe o pătură de blană și se uită la TV, creația punând accent pe picioarele sale lungi și lucrate. Bineînțeles, fanii au reacționat imediat, spunând că vedeta este o adevărată Regină și arată exact ca și Barbie.

Actrița are o lungă istorie de colaborare cu Versace, în 1994, ea devenind un style icon după ce a apărut alături de Grant, 59 de ani, la premiera ‚Four Weddings and a Funeral’ într-o rochie neagră decorată cu ace de siguranță semnată de faimoasa casă de modă.

Accidental, Hurley a îmbrăcat recent o versiune mai modernă a rochiei și a dezvăluit cum a ales de fapt, originalul. „Trebuia să găsesc urgent o rochie pentru a o purta pentru premiera lui Hugh Grant, iar în zilele acelea nu știam nimic despre modă.”, povestea ea publicației menționate mai sus.

„Îmi amintesc că am mers la un birou unde ei chiar creau o rochie dintr-o pungă de plastic albă. Am luat-o acasă și mi-am făcut singură părul și machiajul și mă certam cu Hugh în apartamentul nostru extrem de mic, cu un singur dormitor. Comparând cu lucrurile de astăzi, nu a fost așa de glamuros totul.”, a zis ea.