Fashion

Ella Emhoff va intra în lumea modei! Ce agenție a preluat-o

iulia.statie
January 29, 2021 11:54 AM

Ella Emhoff, fiica vitregă a primei femei ce a ocupat funcția de vicepreședinte în istoria Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, se pregătește să intre în industria modei, după ce a semnat un contract cu agenția IMG Models.

Pe aceeasi temaInauguration day: ce ținute au fost văzute

Ella Emhoff a semnat cu o agenție de modele

În vârstă de 21 de ani, Ella va fi reprezentată de agenția ce se ocupă și de Karli Kloss, Gigi Hadid, Bella Hadid, Hailey Bieber, Gisele Bundchen și Miranda Kerr, așa că ea se va alătura unor modele extrem de faimoase din industrie.

Emhoff a captat interesul tuturor după ce a fost văzută la ziua inaugurării noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, purtând o haină Miu Miu. Aceasta a accesorizat piesa inedită cu mânuși negre din piele, ochelari și o rochie simplă.

Interesul său pentru lumea modei este deja cunoscut. Când nu poartă Miu Miu, Ella își croșetează singură anumite piese pe care le postează apoi pe contul său de socializare. De asemenea, ea mai are un hobby inedit. În perioada de izolare, aceasta a învățat să se tatueze singură, așa că fanii o urmăresc cu mare atenție datorită vibe-ului young și fresh pe care îl oferă ori de câte ori are ocazia.

Ella Emhoff, interesată de lumea modei

Totuși, se pare că președintele agenției de IMG Models a observat-o pe aceasta încă de când a participat la campania mamei sale vitrege. Aceștia discutau cu privire la un viitor contract de vara trecută, iar acum, Ella este pregătită să cucerească industria. Mai mult, nu este străină de această lume, fiind studentă la secția design textil de la Parsons School of Design din New York și lucrând de aproximativ un an cu o agenție mai mică, după cum a dezvăluit chiar ea pentru New York Times.

Emhoff nu este singura ce a avut parte de o asemenea oportunitate uriașă după ziua inaugurării noului președinte. Poeta Amanda Gorman, ce a surprins pe toată lumea cu poezia scrisă, dar și cu ținuta, purtând piese Prada, a semnat un contract cu aceeași agenție de modele.