News

Elle și Dakota Fanning vor juca pentru prima oară împreună într-un film

iulia.statie
December 8, 2019 19:10 PM

Deși pare de necrezut, Elle și Dakota Fanning sunt pe cale să facă ceva ce nu au mai făcut niciodată.

Pe aceeasi temaRochia Angelinei Jolie de la premiera Maleficent aduce magia pe covorul roșu

Exact ca și Maggie și Jake Gyllenhaal ce au jucat împreună în ‚Donnie Darko’, Ben și Casey Affleck în ‚Good Will Hunting’ sau alte duo-uri cunoscute, surorile Fanning vor apărea într-un film împreună pentru prima oară.

Cele două vor juca în filmul numit ‚The Nightingale’, bazat pe romanul lui Kristin Hannah. Acțiunea se petrece înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, când două surori franțuzoaice încearcă să reziste ocupației germane ce a luat controlul asupra țării lor. Această idee este inspirată din povestea unei femei ce a făcut parte din Rezistența Franceză, ce ascundea copiii evrei de soldații nemți la începutul anilor 1940.

The Nightingale va fi regizat de Melanie Laurent, ce a mai lucrat cu Elle Fanning la ‚Galveston’, însă este primul proiect în care o va avea și pe sora acesteia mai mare, Dakota.

În 2001, ele au jucat versiuni diferite ale aceluiași personaj în ‚I am Sam’, alături de Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Dianne Wiest și Laura Dern. Elle a jucat-o pe versiunea mai tânără a lui Lucy Diamond, fata lui Penn Sam Dawson, însă doar Dakota a fost remarcată.

Acestea au mai împărțit un rol în mini-seria ‚Taken’, dar de atunci nu au mai jucat împreună.

Elle și Dakota Fanning vor juca pentru prima oară împreună într-un film

Ele au pornit pe drumuri profesionale separate, Dakota obținând roluri în ‚Uptown Girls’, ‚Man on Fire’, ‚Twilight’ și ‚Once Upon a Time in Hollywood’. Elle, pe de altă parte, a început o carieră în modelling și a jucat în ‚Somewhere’, ‚The Beguiled’, ‚The Neon Demon’, ‚20th Century Woman’ și ‚Maleficent’.

Pe Instagram-ul lui Elle, cele două au făcut o declarație cu privire la decizia lor de a juca împreună.

„The Nightingale va fi primul film unde vom juca împreună. Am mai împărțit același rol, însă niciodată nu am vorbit una cu cealaltă în fața camerei. Ani de zile am căutat un film pentru a juca împreună și în sfârșit această bijuterie a apărut.”, au scris ele.

„Ca și surori, a crea artă împreună este un vis devenit realitate. Suntem foarte norocoase să o avem lângă noi pe Melanie Laurent pentru a ne ghida în această călătorie. Hai să facem asta, surioară!”, au continuat ele.

 

View this post on Instagram

 

@dakotafanning

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on