Fashion

ELLE Style Awards 2019: Cele mai reușite apariții ale serii!

irina.letitia
December 11, 2019 18:11 PM

Ultima petrecere a sezonului a avut loc ieri seară, 10 decembrie. ELLE Style Awards 2019 a premiat artiștii români și a celebrat cei 22 de ani de existență pe piață a revistei. Dress code-ul de anul acesta a fost unul cât se poate de curajos: PUNK! Iți propunem să urmărim împreună care au fost cele mai reușite apariții ale serii!

ELLE Style Awards 2019: Cele mai reușite apariții ale serii!

Inainte de a admira ținutele propriu-zise, vom aprecia originalitatea vedetelor și modul în care au reușit să interpreteze un curent atât de nonconformist, stilului vestimentar personal. De fapt, aici a și fost cheia succesului ținutelor cu intenții punk: îmbinarea perfectă dintre elementele specifice curentului, destul de agresive în abordare și stilul propriu.

Per ansamblu, invitații au apelat la piele, plasă, ținte, tartan sau latex pentru a-și ”condimenta” ținutele și desigur la mult layering. O mare parte dintre participanți au mizat pe elementul șocant, de la ținută, la make up și coafură. Cu toate acestea, au fost câteva ținute extrem de simple care au atras atenția, dovada că și în cazul unui dress code atât de inedit, ”less is more”!

Iată care au fost ținutele care ne-au impresionat plăcut!

Inna se numără printre cele mai bine îmbrăcate vedete ale evenimentului! Ce este interesant la ținuta abordată de cântăreață este faptul că își menține un aer puternic de femininitate, în ciuda elementelor punk, destul de agresive: pielea, țintele, platforma exagerată a botinelor Balenciaga.

Inna
Inna

 

Alina Eremia a ales și ea un look dual, soft-punk. Alina a purtat o rochie inedită semnată Cristina Săvulescu, ale cărei mâneci tip tatuaj transformă curajos rochia feminină, într-o piesă extrem de puternică.

Alina Eremia
Alina Eremia

 

Alexandra Ungureanu și-a păstrat intact stilul vestimentar care o caracterizează și a interpretat dress code-ul punk cu o notă de discreție și eleganță. Alexandra a purtat o ținută Seen Users și a fost printre puținele invitate care a renunțat la bocancii clasici în favoarea unor sandale minimaliste, cu toc înalt.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

 

Unul din exemplele ”less is more” de succes menționate la începutul materialului este ținuta aleasă de Raluka. Cântăreața a mizat simplu pe un outfit din piele, all black: o jachetă oversized Almaz Clothing și celebrii pantofi Balenciaga Knife.

Raluka
Raluka

 

Admiră restul ținutelor impresionante de la ELLE Style Awards 2019, în galeria foto!