Fashion

Elle Trends Party - Cele mai reușite ținute purtate de invitați!

irina.letitia
September 18, 2019 17:37 PM

Ieri seară, 17 septembrie, a avut loc Elle Trends Party, al doilea eveniment al începutului de toamnă care a reunit lumea modei autohtone, artiști, influenceri, pentru a celebra, așa cum și numele îi spune, tendințele noului sezon.

Elle Trends Party – Cele mai reușite ținute purtate de invitați!

Dress code-ul evenimentului, ”Make it fashion” i-a provocat pe invitați și invitate să interpreteze în stilul propriu tendințele actuale și să facă o declarație cu ținuta aleasă. La intersecția dintre vară și toamnă, dintre zi și seară, a fost momentul perfect pentru abordări inedite.  De la sport cool la minimalist, boho, 90’s, am avut parte de o mulțime de outfit-uri interesante.

Inna a fost printre primele vedete prezente la eveniment, iar ținuta ei a ilustrat foarte bine stilul personal cu care se identifică de ceva timp. Un outfit sport, compus din piese iconice și o atitudine relaxată au fost ingredientele unei apariții de succes.

Monica Bîrlădeanu
Monica Bîrlădeanu

 

Monica Bîrlădeanu s-a alăturat și ea petrecerii, alinându-se vedetelor cu un stil personal consecvent: influențe boho chic, cu detalii sexy. Actrița a îmbinat elemente casual, cu elemente masculine și piese destinate în general ținutelor de seară, iar rezultatul final a fost unul cât se poate de reușit.

Poți admira și restul ținutelor purtate de invitate, dar și de invitați, în selecția pe care ți-am pregătit-o în galeria foto!