News

Ellen DeGeneres vrea să renunțe la emisiunea sa faimoasă?

iulia.statie
August 2, 2020 18:21 PM

Ellen DeGeneres a început să lucreze pentru show-ul ei faimos în 2003, după ce a experimentat o perioadă în care nu avea bani și nu părea că o să își găsească un loc de muncă, după cum chiar ea a povestit.

Pe aceeasi temaJennifer Aniston și Ellen DeGeneres s-au sărutat în timpul unei emisiuni

Ce se va întâmpla cu emisiunea vedetei

În 1997, aceasta a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală și a primit foarte multe reacții negative din partea industriei de divertisment, încât a crezut că cariera sa a ajuns la final. Acum, după mai mult de două decenii, multe s-au schimbat pentru comedianta ce are o avere de 300 de milioane de dolari.

Totuși, este posibil ca emisiunea ei faimoasă să fi ajuns la final. Publicația The Daily Mail dezvăluia că prezentatoarea se gândește să renunțe la show, o decizie ce vine imediat după acuzațiile de rasism și abuz sexual printre angajații show-ului de televiziune.

„Ea simte că nu poate să meargă mai departe și singurul mod de a își recupera imaginea este să oprească emisiunea. Adevărul este că ea știa ce se întâmplă, este emisiunea ei. Poate să dea vina pe fiecare angajat din lume, dar Ellen trebuie trasă la răspundere.”, a explicat o sursă pentru tabloid.

Ce mesaj a transmis Ellen DeGeneres

Ellen a vorbit despre acuzații printr-o scrisoare. „Pe măsură ce ne-am extins, nu am reușit să dețin controlul a tot ce se întâmplă și m-am bazat pe alții pentru a își face treaba așa cum știau că mi-aș dori. În mod cert, unii nu au făcut acest lucru. Asta se va schimba acum și mă asigur că acest lucru nu se va mai repeta.”, a scris vedeta de televiziune, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

Nici DeGeneres, nici Warner Bros nu au comentat despre ce se va întâmpla cu angajații ce au fost acuzați de rasism și abuz sexual. O sursă a dezvăluit pentru THR că Ed Glavin, unul dintre producătorii executivi ce lucrează la emisiune, se află în grupul de oameni ce vor rămâne fără loc de muncă. „Imediat cum el pleacă, parcă o să fie o zi nouă.”, a zis sursa.