News

Ellie Goulding este însărcinată. Ce a spus vedeta despre schimbările din viața sa

iulia.statie
February 24, 2021 15:21 PM

Ellie Goulding este însărcinată pentru prima oară, iar ea și soțul ei, Caspar Jopling, au aflat vestea emoționantă la puțin timp după ce aceasta a lansat ultimul său album, numit ‚Brightest Blue’. Pentru a se asigura că va trece de această perioadă cu bine, vedeta s-a mutat în Gloucestershire.

Pe aceeasi temaFiecare femeie are nevoie de o cămașă clasică, albă! Cum o poți purta

Ellie Goulding va deveni mămică

Cântăreața și-a dorit să se protejeze în pandemie, așa că ea și soțul ei s-au izolat de toată lumea, după cum a povestit în exclusivitate pentru Vogue: „Nu am văzut pe nimeni. Nu ne-am îndoit de reguli, deoarece ne dorim să se termine mai repede. Suntem în izolare. Cu siguranță a fost un an bizar, mai ales ținând cont de schimbările prin care trec acum…”

În iulie 2020, Ellie Goulding își lansa ultimul album, iar aceasta se pregătește să le prezinte fanilor și o carte. Pe lângă aceste proiecte, vedeta a povestit că este însărcinată în 30 de săptămâni, făcând anunțul oficial în exclusivitate pentru publicația Vogue.

Ultima oară când vedeta a fost văzută a fost în august, la muzeul V&A. Pe atunci, ea nu știa că așteaptă un bebeluș: „Eram însărcinată și nu știam. Caspar și cu mine am plecat pentru scurt timp când am putut să sărbătorim aniversarea de un an, iar atunci am aflat. A fost o nebunie pentru că aniversam un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar fi realitatea. Să rămân gravidă m-a făcut să mă simt om.”

De asemenea, vedeta a povestit despre această perioadă, explicându-și toate emoțiile prin care a trecut de când a aflat că așteaptă primul copil. „Ai un partener, ai prieteni, dar, în pandemie, te poți simți foarte singură. Nu era ceva ce planificasem și știam că o să fie o călătorie solitară din cauza a ce se întâmplă.”

Ce dezvăluiri a făcut Ellie Goulding despre sarcină

„Cred că aceste lucruri m-au făcut să țin sarcina secretă și să mă protejez foarte mult. Nu am fost niciodată atât de obosită. Simt că este un tabu să vorbim despre sarcină ca fiind plină de provocări. Nu este întotdeauna o situație strălucită. Nu spun că fiecare secundă a fost grea. Dar simt un imens respect pentru fiecare femeie ce are copii.”, a continuat cântăreața.

Cât despre sexul copilului, ea a spus: „Nu este important pentru mine. Am aflat pentru că am mers la medic, dar nu era important. Ne doream doar un bebeluș sănătos, nu mai mult. Nu mă interesează să dezvălui sexul copilului.”

Goulding îmbrățișează schimbările și acceptă faptul că va deveni mămică, chiar dacă sarcina nu a fost planificată. Aceasta își dorește să se întoarcă în studio și să își revadă fanii imediat cum va fi posibil. „Abia aștept să fiu mamă, dar vreau să mă asigur că voi continua să muncesc. Abia aștept să mă întorc pe scenă.”