News

Elon Musk și iubita lui, nevoiți să schimbe numele bebelușului lor! Cum se numește acum micuțul

andreea voicu
May 26, 2020 16:07 PM

Elon Musk și iubita lui, solista Grimes au fost nevoiți să schimbe numele bebelușului lor. Cei doi au deveni părinți la începutul lunii mai. Micuțul primise atunci numele X Æ A-12 (n.r. pronunţat „Ex Ash A Twelve”), care a reușit să uimească pe toată lumea.

Pe aceeasi temaGrimes și Elon Musk au devenit părinți! Ce nume inedit are bebelușul

Acum, cuplul a fost obligat să îi pună alt nume copilului, pentru că așa li s-a cerut.

Grimes a anunțat abia în luna martie că este însărcinată cu copilul lui Elon Musk. Pe 4 mai, Elon anunța că a devenit tăticul unui băiețel.

Ce nume au ales acum pentru copilul lor

Potrivit presei internaționale, numele micuțului a suferit anumite schimbări. Partenera lui Elon Musk a dezvăluit că numele a rămas același doar că au modificat puțin modul în care se scrie. În plus, ea a făcut și unele dezvăluiri despre semnificația numelui.

‘X este o variabilă necunoscută, Æ – Ai în limbajul elfilor (dragoste sau Inteligență Artificială, A-12 precursorul avionului Lockheed SR-17 Blackbird și A-ul vine de la „Archangel’, piesa mea preferată’, a conchis cântăreața.

Cel mic se numește acum „X Æ A-Xii” conform unei postări ale mamei de pe internet.

‘Cifre romane. Arată mult mai bine, sinceră să fiu. Am înlăturat numărul pentru a ne conforma legii din California’, a scris artista Grimes.

Se pare că numele copilului celor doi ar fi fost ilegal în California.

‘În California, poți folosi doar cele 26 de caractere din limba engleză pentru numele unui copil. Astfel, un nume nu poate avea numere, cifre romane, accente, alte simboluri sau emoji-uri. Doar apostroful, pentru un nume precum O’Connor este acceptat’, a declarat Avocatul David Glass, pentru publicația People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Elon with baby X Æ A-12, T-shirt link in bio!

O postare distribuită de Elon Musk® (@elonrmuskk) pe