News

Elsa Hosk a născut! Prima imagine cu bebelușul

iulia.statie
February 15, 2021 18:08 PM

Elsa Hosk a devenit mămică! Vedeta și Tom Daly au primit în viața lor o minunată fetiță, ce a venit pe lume pe data de 11 februarie. De asemenea, modelul a dezvăluit și prima fotografie cu bebelușul, mesajul transmise în mediul online fiind emoționant.

Pe aceeasi temaCum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Elsa Hosk a devenit mămică pentru prima oară

Elsa Hosk și Tom Daly trăiesc cele mai minunate momente de când au devenit părinți pentru prima oară, iar vedeta le-a spus fanilor și care este numele pe care l-au ales pentru copilul lor. „Tuulikki Joan Daly 11.02.21. Cea mai fericită zi din viața mea a fost când te-am întâlnit. Cea mai mândră am fost când te-am născut. Ești numită după două femei puternice, mama mea și soacra mea, așa că ai venit pe această lume ca o super-femeie. Te vom iubi pentru totdeauna, Tuuli.”, a scris aceasta pe Instagram.

Modelul Victoria’s Secret anunța în septembrie 2020 că este însărcinată pentru prima oară printr-un shooting inedit în care își punea burtica de gravidă în evidență. „Am ținut secret până acum acest îngeraș din burta mea. Sunt foarte entuziasmată și norocoasă că voi avea un copil și voi începe un nou capitol al vieții mele alături de bărbatul visurilor mele!”, spunea ea pe atunci.

De cât timp sunt împreună Elsa Hosk și Tom Daly

Deși Hosk și iubitul ei, Daly, un antreprenor danez, sunt împreună încă din 2015, aceștia au fost destul de discreți cu privire la relația lor, postând rar câte o poză pe social media împreună.

Totuși, în 2018, când modelul purta la prezentarea Victoria’s Secret, a dezvăluit că i-a povestit prietenului ei de cât de mândră a fost pentru că urma să poarte Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari.

„I-am spus iubitului meu, ce nu este cu adevărat în lumea aceasta, deci nu înțelege, dar mi-a zis: ‚Oh, iubito. Sunt atât de mândru de tine. Nu prea înțeleg ce înseamnă acest sutien dar știu că este un lucru mare.”, a povestit ea.