News

Elsa Hosk este însărcinată! Aceasta va deveni mămică pentru prima oară

iulia.statie
September 30, 2020 16:36 PM

Elsa Hosk va deveni mămică pentru prima oară și trăiește cele mai frumoase clipe!

Pe aceeasi temaCum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Elsa Hosk este însărcinată cu primul copil

Îngerașul Victoria’s Secret, în vârstă de 31 de ani, așteaptă primul copil cu iubitul ei, Tom Daly. Aceasta a făcut anunțul emoționant printr-un shooting în care își punea în evidență burtica de gravidă.

„Am ținut secret până acum acest îngeraș din burta mea. Sunt foarte entuziasmată și norocoasă că voi avea un copil și voi începe un nou capitol al vieții mele alături de bărbatul visurilor mele!”, a scris aceasta pe Instagram, pentru a împărtăși vestea cu peste șase milioane de urmăritori ce i-au transmis imediat felicitări.

În respectivele poze tip black & white, modelul suedez a pozat nud, adăugând doar o jachetă pufoasă, albă. Aceasta nu este singura dintre modelele Victoria’s Secret ce așteaptă un bebeluș, căci Gigi Hadid a născut recent, iar Romee Strijd este și ea însărcinată cu primul copilaș.

Bineînțeles, la fel ca și fanii, alte prietene modele, cum ar fi Romee Strijd, Irina Shayk, Taylor Hill și Shanina Shaik au felicitat-o pe viitoarea mămică.

Ce relație au Elsa Hosk și iubitul ei, Tom Daly

Deși Hosk și iubitul ei, Daly, un antreprenor danez, sunt împreună încă din 2015, aceștia au fost destul de discreți cu privire la relația lor, postând rar câte o poză pe social media împreună.

Totuși, în 2018, când modelul purta la prezentarea Victoria’s Secret, a dezvăluit că i-a povestit prietenului ei de cât de mândră a fost pentru că urma să poarte Fantasy Bra, în valoare de un milion de dolari.

„I-am spus iubitului meu, ce nu este cu adevărat în lumea aceasta, deci nu înțelege, dar mi-a zis: ‚Oh, iubito. Sunt atât de mândru de tine. Nu prea înțeleg ce înseamnă acest sutien dar știu că este un lucru mare.”, a povestit ea.