News

Elsa Pataky, despre Miley Cyrus: „Liam merită mai mult”

iulia.statie
November 28, 2019 12:55 PM

Deși actrița ce este căsătorită cu fratele mai mare al lui Liam, Chris Hemsworth, a vorbit recent despre ce crede despre relația sa cu Miley Cyrus, ea nu mai dorește acum să discute mai multe despre acest subiect.

Pe aceeasi temaCe mesaj i-a transmis Miley Cyrus soțului său, Liam, cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

Întrebată într-un interviu pentru Australia Sunrise despre ce face cumnatul său, Elsa a încercat să evite întrebarea. „Uite, el e foarte bine dar aș prefera să nu discut despre viața lui privată. El este cel care ar trebui să vorbească despre asta.”, a zis aceasta.

„Începe să devină mai fericit și are familia alături. Fratele lui îi este cel mai bun prieten, deci asta e bine. El a petrecut ceva timp cu noi”, a explicat Elsa.

Prinsă cu garda jos, gazda emisiunii, Samantha Armytage a schimbat subiectul rapid.

„Ne bucurăm să auzim asta, extraordinar. Mereu este plăcut să te vedem. Crăciun Fericit dacă nu ne mai vedem înainte.”, a zis ea.

Elsa Pataky, despre Miley Cyrus: „Liam merită mai mult”

Totuși, recent ea a discutat deschis despre Liam și fosta lui relație cu Miley Cyrus.

„Cumnatul meu, ei bine…după o relație în care a dedicat 10 ani, normal că este puțin la pământ, dar se descurcă bine.”, a zis ea.

„Este un bărbat puternic și merită ceva foarte bun. Cred că el merită mult mai mult.”, a continuat Elsa Pataky, „Mereu găsești sprijin în familia ta.”, a continuat aceasta.

Înapoi în august, Miley și Liam și-au anunțat separarea după mai puțin de un an de mariaj, conform E! News.

„După ce s-au schimbat ca și parteneri și individuali, au decis ceea ce e mai bine în timp ce se dedică lor și carierelor.”, le-a spus un reprezentant al artistei celor de la E! News pe atunci.

„Ei o să rămână părinți dedicați animalelor pe care le au împreună deși s-au despărțit. Vă rog să respectați acest proces și viața lor privată.”, a continuat reprezentantul.

Liam a fost surprins recent împreună cu actrița Maddison Brown iar Miley a fost împreună cu Kaitlynn Carter iar acum are o relație cu Cody Simpson.

„Miley i-a zis clar lui Cody că dorește să aibă libertate iar el mereu a înțeles dinamica relației lor”, le-a spus o sursă apropiată de cei doi celor de la E! News.

„Ei sunt prieteni de mulți ani și le merge foarte bine momentan. Sunt foarte fericiți împreună. Ea are un program încărcat și acest lucru i-a ținut departe unul de celălalt. Dar când sunt împreună se vede că sunt nebuni unul după celălalt”, a adăugat sursa.