News

Elton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga

iulia.statie
October 24, 2019 13:59 PM

Cartea de memorii a lui Elton John, numită Me, este plină de momente inedite, ce nu sunt doar despre viața spectaculoasă a legendarului rock star ci și despre alți muzicieni. Ba chiar, Elton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga.

Pe aceeasi temaAu făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

Într-un capitol, acesta vorbește despre relația dintre Lady Gaga și Madonna.

„De obicei râdeam de Madonna pentru că făcea playback pe scenă, dar adevărata problemă a început  atunci când a vorbit urât de Gaga într-un show american.”, a scris Elton.

Acesta s-a referit la show-ul ABC News din 2012, atunci când Madonna a spus că ea a crezut că hit-ul „Born this way” a copiat hit-ul ei, „Express Yourself” din 1989.

Madonna a spus, de asemenea, că Gaga este un artist foarte talentat și îi admiră creațiile, dar se pare că aceste cuvinte s-au pierdut în istorie.

Elton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga

„Am înțeles că „Born this way” seamănă izbitor cu „Express Yourself”, dar nu am înțeles de ce Madonna a fost așa răutăcioasă, în loc să ia totul ca pe un compliment…mai ales că ea susține că este o campioană pentru femei.”, a scris John.

„Cred că este greșit, un artist consacrat nu ar trebui să distrugă un artist mai tânăr ce se află la începutul carierei sale.”, a adăugat acesta.

După interviul Madonnei, John i-a spus unui jurnalist în Australia că renumita carieră a artisei se terminase. Totuși, el a spus că nu credea că aceste comentarii vor ajunge la TV.

„Eram furios și am spus multe lucruri oribile despre ea. Poți să îți dai seama că acestea nu făceau parte din interviu, era ca și cum vorbeam cu un vechi prieten.”, a spus el.

„Totuși, aceste lucruri s-au aflat și o prietenie veche s-a terminat foarte repede. Nu ar fi trebuit să spun așa ceva. Mi-am cerut scuze.”, a adăugat John.

Povestea are parte de un final fericit, cel puțin pentru prima parte. Madonna și Lady Gaga au fost fotografiate împreună la petrecerea Academy Awards în acest an.

John încă este foarte apropiat de Gaga, ce este nașa celor doi copii mai tineri ai lui. Se pare că aceasta își respectă cu sfințenie atribuțiile.

„Ea s-a dat jos de pe scenă și a insistat să îi facă baie lui Zachary în timp ce era îmbrăcată complet în costumul pentru concert. Pot spune că imaginea a fost incredibilă.”, a zis Elton.

Sursă: W Magazine