News

Emily Burghelea a născut! Prima fotografie cu bebelușul

iulia.statie
April 9, 2021 11:39 AM

Emily Burghelea a devenit mămică pentru prima oară! Aceasta a postat o fotografie cu fiica ei, anunțând fanii că a născut natural după ce a stat 24 de ore în travaliu. Fosta asistentă de televiziune le-a dezvăluit tuturor că nașterea a fost grea, dar a reușit să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Pe aceeasi temaEmily Burghelea s-a căsătorit! Ce rochie a purtat la eveniment

Emily Burghelea a devenit mămică

Emily Burghelea și-a anunțat fanii că a devenit mămică și a postat prima fotografie cu bebelușul. Mesajul transmis către admiratorii ei de pe rețelele de socializare a fost unul emoționant, semn că este topită după micuța ei. „24h a durat travaliul însă am reușit să duc la bun sfârșit misiunea. La 22:40 am născut pe cale naturală o fetiță perfect sănătoasă de 3200g de care m-am îndrăgostit instantaneu.”, a scris aceasta pe Instagram.

„A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. A fost extrem de intens, dar nu m-am dat bătută. Am ținut-o în brațe imediat dupa expulzie și m-am pierdut în ochii ei mari și frumosi! Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ. Ne uităm una la alta cu atata pasiune! A fost atât de puternică! A rezistat travaliului greu, s-a luptat și a câștigat! Este minunată! Să știți că doamna dr. a spus că seamană cu iubitul.”, a continuat Emily Burghelea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase clipe

Fosta asistentă de televiziune și-a dorit să își țină sarcina secretă, astfel că le-a dezvăluit tuturor că așteaptă un bebeluș când se afla în luna a șaptea. Aceasta trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mămică, iar în noiembrie 2020 s-a căsătorit cu alesul ei printr-o ceremonie foarte intimă.

Ieri, Emily Burghelea le dezvăluia fanilor că nașterea nu este chiar așa de ușoară, dar nici nu mai simte durerea când își amintește că își va strânge în brațe fiica pentru prima oară. „Avem deja 12 ore de travaliu și mai urmează.”, a zis ea pe Instagram.

„Sunt atât de fericită încât nici nu simt durerea! În curând îmi voi ține fetița în brațe și când mă gândesc la asta îmi vine să sar în sus de bucurie! Iubitul așteapta în fața spitalului cu sufletul la gură. Se întamplă! Devenim părinți! Vă țin la curent!”, a adăugat Emily.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)