Fashion

Emily in Paris: ce trebuie să știm despre stilul personajului principal

iulia.statie
October 14, 2020 16:17 PM

Netflix ne-a adus un nou serial pentru zilele de duminică, în care toată lumea lenevește iar televizorul devine cel mai bun prieten: Emily in Paris. Personajul jucat de către Lily Collins ne amintește puțin de umorul altor seriale faimoase, iar stilul ei cu siguranță nu a trecut neobservat.

Pe aceeasi temaShop the look: Emily in Paris

Emily in Paris: despre stilul vestimentar al personajului principal

Care este ideea serialului? Emily lucrează în marketing, în Chicago, însă pleacă la Paris în locul unei colege. Bineînțeles, de-a lungul episoadelor putem vedea latura romantică a capitalei, observând apartamente vechi, priveliști amețitoare și bărbați aroganți.

Cât despre protagonistă, ea nu poate să vorbească în franceză, iar număratul etajelor nu este punctul ei forte, dar poate să meargă perfect în pantofi Louboutin și stăpânește social media ca nimeni alta. Bine, nu credem că cineva poate să meargă pe străduțele deloc primitoare pentru tocuri în pantofi extravaganți sau să facă o singură poză, care iese perfect, pe care să o posteze imediat pe social media, dar, trebuie să recunoaștem, serialul are farmecul lui.

Aventurile din Paris ale personajului sunt destul de amuzante, cu un aer jucăuș, având un șarm aparte. Cât despre garderoba sa, ce ne transmite semnale controversate, în spatele pieselor este formidabila Patricia Field, ce s-a ocupat și de Sex and the City. Își amintește cineva de Carrie Bradshaw în rochia cu tulle iconică? Da, ei trebuie să îi mulțumim pentru tot.

De asemenea, Patricia a avut un rol și în ‚The Devil Wears Prada’ și în ‚Confessions of A Shopaholic’, iar atunci când producătorul Darren Star, ce a stat în spatele serialului fenomen SATC, a anunțat împreună cu aceasta că lucrează la un nou proiect, așteptările tuturor au fost destul de ridicate.

Fields este, cu siguranță, o stilistă cu aptitudini pe care nu toți se pot lăuda că le au, însă, de data aceasta, confuzia și bucuria se strâng în jurul garderobei personajului principal. În dulapul său există imprimeuri îndrăznețe, culori strălucitoare, accesorii ce ar putea să umple un magazin, iar totul se desfășoară într-un mod jucăuș.

Poate că garderoba sa nu este funcțională pentru look-urile de zi cu zi, dar, cu siguranță, ne amintește de bucuria de a te îmbrăca. Piesele ei extrem de colorate sunt opusul stilului chic și effortless franțuzesc, iar șefa ei, ce ne amintește puțin de Miranda Priestly, aduce înapoi farmercul parizian stins de Emily.

În timp ce episoadele continuă, o putem vedea în tot felul de ținute, ba chiar se îndrezărește și o little black dress. În timp ce garderoba Sylviei ne face să oftăm și să ne dorim să investim în piese cât mai elegante, piesele alese de Emily ne bucură, fiind exact imboldul de care toată lumea are nevoie pentru a experimenta cu stilul vestimentar. Care este sentimentul final? Dorința de a urmări personajul de aproape pentru a observa o viitoare evoluție stilistică.