News

Emily Ratajkowski a devenit mămică pentru prima oară

iulia.statie
March 12, 2021 10:40 AM

Emily Ratajkowski a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel, ce a primit numele de Sylvester Apollo Bear. Ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard trăiesc clipe minunate.

Pe aceeasi temaCe secrete de styling au Emily Ratajkowski și Rosie Huntington-Whiteley

Emily Ratajkowski a devenit mămică

Vedeta a decis să facă anunțul public pe Instagram, unde a postat și prima poză cu băiețelul său. „Sylvester Apollo Bear s-a alăturat pământului.”, a scris ea în dreptul fotografiei în care își alăpta bebelușul. „Sly a sosit în data de 8.03.2021, în cea mai frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea.”, a adăugat modelul. 

Emily Ratajkowski anunța în luna octombrie pentru Vogue că este însărcinată pentru prima oară. Pe atunci, modelul nu dezvăluia sexul bebelușului.  „Când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Știi ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaște genul copilului până nu va împlini 18 ani și ne va anunța atunci.”, spunea ea pe atunci.

„Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuși, unul care sugerează posibilități mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naște copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce crește în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinții cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viața și cine suntem?”, a adăuga modelul.

Emily Ratajkowski trăiește cele mai frumoase momente

Încă de când a făcut anunțul public, Emily Ratajkowski și-a ținut fanii de pe social media la curent cu toate schimbările din viața sa. Cât despre soțul său, modelul și Sebastian Bear McClard s-au căsătorit în 2018, formând unul dintre cele mai solide cupluri.

Ea și partenerul ei au reușit să pună la cale o petrecere baby shower cu doar o lună înainte ca bebelușul să vină pe lume. Prietenii li s-au alăturat la hotelul NoMad din New York, iar Emily și Sebastian au fost fotografiați în timp ce împachetau cadourile primite.