Fashion

Emily Ratajkowski, cea mai sexy ţinută de la Met Gala! De la cine s-a inspirat modelul

andreea voicu
May 7, 2019 16:40 PM

Vedetele au făcut furori cu ţinutele lor, luni seară, 6 mai, la Met Gala 2019, a cărei tematică a fost extravaganţa. Actriţe şi fotomodele de succes au încântat publicul când şi-au făcut apariţia la Metropolitan Museum of Art, din New York.

Pe aceeasi temaŢinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu! Analistul de modă a dat verdictul: care au fost cele mai WOW apariţii

Cu siguranţă, modelul Emily Ratajkowski a reuşit să fie cea mai sexy apariţie. Cunoscută drept ‘femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume’, şatena de 27 de ani a purtat o rochie transparentă şi a fost asemănată cu o zeiţă.

Emily Ratajkowski, cea mai sexy ţinută de la Met Gala!

Modelul rochiei a fost unul de culoare argintie, decupat în zona taliei şi a sânilor. Deşi avea un material minuscul pe dedesubtul imprimeului, Emily Ratajkowski părea mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Ca să completeze întregul look, aceasta a purtat pe cap o bentiţă cu aripi de înger. Întreaga ţinută a lui Emily Ratajkowski a fost inspirată dintr-o ţinută mai veche purtată de celebra solistă Cher.

Citeşte şi: Tinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Galatescu

 

View this post on Instagram

 

MET 2019

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on