Beauty

Emily Ratajkowski, de la brunetă la blondă

iulia.statie
June 24, 2020 14:02 PM

O nouă vedetă intră în rândul celor ce și-au făcut o schimbare totală în carantină, printre care le menționăm pe Kristen Steward, Gaia Gerber și Elle Fanning, anume Emily Ratajkowski, care este oficial blondă.

Emily Ratajkowski, schimbare radicală de look

Noua culoare de blond miere a vedetei a fost făcută într-o colaborare cu brand-ul Kerastase, pentru care a devenit reprezentantă. Aceasta a postat prima fotografie cu ea blondă pe Instagram.

Cunoscută pentru șuvițele ei lungi, ciocolatii, actrița s-a vopsit pentru prima oară, iar schimbarea este uimitoare, părul ei arătând perfect. „Nu mi-am colorat părul sau tuns radical în toată viața mea! Sunt fericită că Kerastase mi-a oferit binecuvântarea pentru a deveni o blondă.”, a scris aceasta într-un email dezvăluit de brand.

„Doar ce mi-am sărbătorit ziua și sunt fericită să ies din carantină cu un nou look fresh. Frumusețea ar trebui să fie amuzantă și expresivă, iar acesta este, cu siguranță, cel mai frumos lucru pe care l-am făcut până acum cu look-urile mele.”, a continuat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

BLONDE. Thank you @kerastase_official ? #kerastase

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Chiar dacă imaginea sa este nouă, Ratajkowski este gata să își folosească noul look pentru a munci. Aceasta va apărea într-o nouă campanie Kerastase pentru colecția „Blond Absolut”, o linie de produse ce pot fi folosite doar pe părul blond, ce va fi lansată în ianuarie 2021.

„Am plănuit totul pentru multe luni și în sfârșit o facem! Abia aștept să ne îmbarcăm împreună la multe aventuri.”, a scris președintele global Kerastase, Rosa Carrico, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Take a walk on the wild side ⚡️ @tomtakesphotoss @kerastase_official

A post shared by Rosa Carrico (@rosacarricopics) on

Aceasta nu este singura ce a decis că are nevoie de o schimbare. Kaia Gerber a decis să devină și ea blondă, Kristen, regina culorilor tari, a optat pentru portocaliu, iar Elle s-a gândit că i-ar plăcea să aibă suvițele de o nuanță roz pastelat. Este clar că celebritățile noastre s-au distrat în carantină, alegând să riște și să câștige cu schimbările lor radicale.

Oare Emily se distrează deja mai bine?