News

Emily Ratajkowski îl acuză pe fotograful Jonathan Leder de abuz sexual

iulia.statie
September 17, 2020 11:56 AM

Emily Ratajkowski l-a acuzat pe fotograful Jonathan Leder că a agresat-o sexual, acuzații pe acesta le neagă vehement.

Pe aceeasi temaConcurentele de la 'Bravo, ai stil!', au apărut alături de bunicile lor!

Emily Ratajkowski, acuzații grave aduse la adresa lui Jonathan Leder

Într-un eseu pentru publicația The Cut, modelul, în vârstă de 29 de ani, povestește că a condus până în Catskills, în nordul statului New York, unde a trimis-o agentul ei, pentru o sesiune de fotografie ‚neplătită’ cu Leder la el acasă în 2012.

Pe atunci, Emily avea doar 20 de ani și încerca să își construiască portofoliul și să impresioneze lumea modei. Aceasta scrie că își amintește că se simțea încrezătoare și mândră, în timp ce poza pentru fotograful acuzat în unul din dormitoarele de la etaj: „Mai pozasem nud de câteva ori, mereu pentru bărbați. Mulți fotografi și agenți mi-au spus că unul dintre lucrurile care m-au făcut să ies în evidență este corpul meu. Goală, eram încrezătoare în mine, neînfricată și mândră.”

Primul shooting a fost unul de inspirație vintage, iar apoi, la sugestia lui Leder, modelul a pozat complet nud: „Corpul meu se simțea de parcă avea superputeri. Totuși, în secunda în care m-am dezbrăcat, o parte a corpului meu s-a separat. Am început să plutesc în afara mea și să privesc cum mă urc în pat.”

De asemenea, în încercarea de a părea matură, aceasta a acceptat vinul roșu cu care fotograful a îmbiat-o toată seara. La un moment dat, după un comentariu despre corpul ei, Emily a început să se simtă îngrijorată. „Nu am zis nimic și am dat din cap, dar cumva simțeam că voia să mă insulte.”

Ce a declarat Emily Ratajkowski

Situația a escaladat atunci când fotografa ce era alături de ei a mers la somn, Ratajkowski rămânând singură cu Leder. Atunci, modelul povestește că Jonathan a început să o întrebe despre viața ei romantică, așa că ea i-a povestit despre bărbații pe care i-a iubit și pe cei pe care nu. De aici, lucrurile au escaladat, Emily povestind în amănunt în aceeași scrisoare modul în care a fost abuzată.

Aceste acuzații sunt negate vehement reprezentanții fotografului: „Suntem cu toții profund deranjați să citim ultimele declarații ale domnișoarei Ratajkowski… în căutarea ei nesfârșită de presă și publicitate. Domnul Leder neagă total acuzațiile ei scandaloase de a fi agresat-o. Este grotesc și trist că ea este atât de răzbunătoare încât minte în așa manieră în presă.”