News

Emma Roberts a confirmat că este însărcinată! Ce sex are bebelușul

iulia.statie
August 31, 2020 13:01 PM

Emma Roberts va deveni mămică pentru prima oară! Vedeta și iubitul ei, Garrett Hedlung, vor deveni părinți.

Pe aceeasi temaCe truc de styling respectă Julia Roberts încă din 1980

Emma Roberts și Garrett Hedlung vor deveni părinți pentru prima oară

În ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri pe internet cu privire la o presupusă sarcină a actriței Emma Roberts, iar acum, a venit vremea ca vedeta să confirme speculațiile, postând o serie de fotografii pe Instagram unde burtica ei de gravidă este foarte vizibilă.

Mai mult, aceasta a dezvăluit și sexul bebelușului, spunând că va avea un băiețel: „Eu…și cei doi băieți preferați ai mei.”

 

View this post on Instagram

 

Me…and my two favorite guys ??

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Emma Roberts a fost surprinsă alături de partenerul ei, cântărețul Garrett Hedlund, acum ceva vreme în Aeroportul Internațional Los Angeles, apărând astfel primele fotografii după ce se zvonise că aceasta este însărcinată.

În iulie, o sursă povestea pentru publicația Us Weekly cum se simt cele două staruri, după ce au aflat că Emma este însărcinată și urmează să își mărească familia: „Sunt surprinși, șocați și fericiți în același timp, la fel ca și familiile lor. Ei știu deja sexul bebelușului, dar nu vor să îl dezvăluie momentan. Numele nu a fost ales încă.”

Emma Roberts și Garret Hedlung formează un cuplu de aproximativ un an

Emma Roberts și Garrett Hedlung sunt împreună de aproximativ un an. Înainte de a forma un cuplu cu actualul partener, actrița a fost împreună cu Evan Peters. Cei doi s-au cunoscut pe platourile ‚Adult World’ și au decis să aibă o relație romantică încă din 2012. În 2014, aceasta era cerută în căsătorie de către fostul partener în New York.

După despărțirea șocantă dintre Emma Roberts și Evan Peters, actrița a decis să formeze un cuplu cu Garrett la mai puțin de o lună de la separare. Aceasta este extrem de discretă și încearcă să nu divulge detalii despre viața ei personală aproape niciodată.