News

Emma Roberts, primul shooting cu burtica de gravidă la vedere! Ce dezvăluiri a făcut actrița

iulia.statie
November 13, 2020 12:41 PM

Emma Roberts cu siguranță este o viitoare mămică ce arată extraordinar de bine.

Pe aceeasi temaKristen Stewart, schimbare de look în carantină! Cum arată actrița cu părul portocaliu

Emma Roberts, primele fotografii cu burtica de gravidă

Actrița, pentru prima oară însărcinată, apare pe coperta revistei Cosmopolitan din decembrie, purtând o bluză din cașmir roz, în valoare de 250 de dolari și o fustă asortată, ce costă 165 dolari, ambele de la Frankies Bikinis, ce îi pun în valoare burtica de gravidă.

Emma Roberts așteaptă primul bebeluș, un băiețel, împreună cu iubitul ei, Garrett Hedlung. De asemenea, pentru acest shooting, printre altele, ea a mai îmbrăcat un crop top Prada, dar și pantaloni extrem de scurți, un sutien Cuup în valoare de 68 de dolari, alături de o jachetă Chanel și pantofi cu toc Giuseppe Zanotti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Cum se simte vedeta

„Pe scurt: mi-e foame și sunt obosită. Foamea și oboseala nu respectă legile normale atunci când ești gravidă. Dar sunt sănătoasă, lucru pentru care sunt recunoscătoare. A fost o experiență diferită să îmi văd corpul schimbându-se atât de tare și in interior, dar și în exterior. O experiență surprinzătoare și frumoasă. Apoi, din nou, sunt unele zile în care mă simt ca și cum cineva mă face să explodez.”, a zis ea, întrebată despre cum este să fie însărcinată în pandemie.

De asemenea, Roberts a povestit că mereu a visat să fie mămică: „Încă de când eram mică, voiam să am un copil. Când eram copil, mă rugam de mama să mai aibă un bebeluș. În ziua în care a adus-o pe sora mea de la spital, îmi amintesc cum o țineam, îmi doream să o schimb și să mă joc cu ea.”

„La 16 ani mă gândeam că până la 24, voi fi căsătorită și voi avea copii. Când aveam 24 de ani îmi spuneam: ‚Îți amintești când spuneam că mă voi căsători și voi avea copii până acum?’”

Dar, în ciuda programului aglomerat și a luptelor duse cu endometrioza, despre care a spus că i-a afectat fertilitatea, Roberts se bucură nespus de faptul că va aduce pe lume un bebeluș: „Sarcina aceasta m-a făcut să realizez că singurul plan pe care îl poți avea este niciun plan.”