News

Emma Roberts și Garrett Hedlund așteaptă primul copil împreună

iulia.statie
June 26, 2020 10:30 AM

Actrița Emma Roberts, 29 de ani și Garrett Hedlund, 35 de ani vor deveni în curând părinți, după cum a dezvăluit publicația Us Weekly.

Pe aceeasi temaScarlett Johansson a ajuns cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Emma Roberts va deveni mămică

Cei doi au fost prima oară surprinși în martie 2019, la scurt timp după ce Emma Roberts și iubitul ei, Evan Peters au rupt lodogna. Înainte de Emma, Hedlund a avut o relație de patru ani cu Kristen Dunst.

La început, aceștia doar „ieșeau împreună și se distrau” și „nu aveau gânduri de a începe o relație serioasă”.

În mai 2019, Emma vorbea cu publicația Cosmopolitan și povestea cât de greu îi este să se vadă cu cineva, fiind vedetă: „Este greu să stai doar tu cu cineva, dar să stai singur cu o audiență. Este greu să crești. Uneori devin tristă pentru că mă gândesc că nu pot avea un moment privat. Din cauza platformelor online cum ar fi Twitter și Instagram, lumea poate să comenteze orice faci și nimeni nu știe exact care este adevărata poveste. Știu că este adevărat, mi s-a întâmplat, li s-a întâmplat și oamenilor pe care îi iubesc și care mă iubesc.”

Roberts și Hedlund au fost surprinși ultima oară împreună în luna martie, în L.A., unde își făceau cumpărăturile.

Înainte, Emma Roberts a avut o relație de lungă durată cu Evan Peters. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘Adult World’, în 2012, dar au început să formeze un cuplu după terminarea filmărilor. În 2013, cei doi apăreau împreună la Globurile de Aur pentru a își oficializa relația. Imediat după eveniment, aceștia au început să fie văzuți oriunde, petrecând mult timp împreună. Deși ei au format un cuplu pentru mulți ani, relația lor a fost presărată cu foarte multe drame, incluzând și acuzații de violență, o logodnă ruptă și multe despărțiri. După separare, Evan a format un cuplu cu artista Halsey.