News

Emma Stone s-a căsătorit în secret și este însărcinată?

iulia.statie
September 22, 2020 11:29 AM

Emma Stone preferă să își țină viața departe de camere, fiind o vedeta extrem de discretă. Ba chiar, ea nici de logodnă nu ar fi spus nimic, dacă alesul ei, Dave McCary, nu ar fi dezvăluit veștile frumoase pe Instagram.

Pe aceeasi temaActorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

Emma Stone, căsătorie în secret?

Din luna mai, internauții bănuiesc că Emma s-a căsătorit în secret, în timpul perioadei de izolare. Ea apărea la o emisiune de pe canalul de Youtube ‚Hello Sunshine’, alături de Reese Witherspoon, iar fanii observau că inelul de logodnă a fost înlocuit de o bijuterie ce semăna cu o verighetă.

Totuși, pe atunci, actrița dezvăluia că a trebuit să își amâne nunta, deci zvonurile au fost stinse o perioadă, până au apărut cele mai recente fotografii cu Emma.

În poza, Stone poartă aceeași bijuterie, ba chiar, este îmbrăcată într-o salopetă largă, iar fanii și-au pus întrebări cu privire la o viitoare sarcină. Atât Emma, cât și logodnicul ei, poartă inele asemănătoare, ce seamănă cu verighete. Până acum, reprezentanții celor doi nu au făcut niciun comentariu cu privire la un mariaj sau un viitor bebeluș.

Cei doi sunt împreună din 2017, în noiembrie paparazzi surprinzându-i ținându-se de mână în New York. Totuși, aceștia s-au ținut departe de camere, prima lor apariție împreună pe covorul roșu fiind în ianuarie 2019, la gala SAG Awards, unde Emma era nominalizată de două ori.

Ce spunea Emma Stone despre dorința de a fi mamă în trecut

Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în decembrie 2016, potrivit unor speculații, atunci când ea a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Iubitul ei este scenarist și unul dintre regizorii acestei emisiuni.

Cei doi nu au vorbit despre relația lor, fiind foarte discreți, însă într-un interviu dat celor de la ELLE US, Emma a vorbit despre ce simte în legătură cu căsătoria și cu faptul de a deveni mămică.

„Opinia mea despre a avea copii s-a schimbat pe măsură ce am înaintat în vârstă. În adolescență nu credeam că o să mă căsătoresc sau o să am copii. Însă pe măsură ce au trecut anii, mi-am dat seama că vreau să mă căsătoresc și chiar îmi doresc copii.”, a dezvăluit actrița.