News

Emma Stone s-a logodit! Ce inel frumos a primit aceasta

iulia.statie
December 7, 2019 14:23 PM

Actrița Emma Stone s-a logodit cu iubitul ei, Dave McCary. Aceasta a dorit să împărtășească vestea pe un site de socializare, pentru a le arăta tuturor cât este de fericită.

Pe aceeasi temaEmma Stone, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei la SAG Awards 2019

Emma Stone, 30 de ani și Dave au postat o fotografie în care se putea vedea inelul de logodnă, pe contul lui. Cei doi sunt foarte fericiți în poză, ținându-se în brațe și zâmbind. Fotografia este însoțită de un emoticon în formă de inimă, cuvintele fiind de prisos.

Emma Stone s-a logodit! Ce inel frumos a primit aceasta

Actrița nu a făcut nicio declarație cu privire la logodnă sau nuntă, însă sezonul evenimentelor unde vor fi premiate cele mai importante producții din 2019 se apropie foarte repede, iar pe covorul roșu i se va putea admira frumosul inel de nenumărate ori.

Cei doi sunt împreună din 2017, în noiembrie paparazzi surprinzându-i ținându-se de mână în New York. Totuși, aceștia s-au ținut departe de camere, prima lor apariție împreună pe covorul roșu fiind în ianuarie 2019, la gala SAG Awards, unde Emma era nominalizată de două ori, conform Elle.

Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în decembrie 2016, potrivit unor speculații, atunci când ea a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Iubitul ei, 34 de ani, este scenarist și unul dintre regizorul acestei emisiuni.

Cei doi nu au vorbit despre relația lor, fiind foarte discreți, însă într-un interviu dat celor de la ELLE US, Emma a vorbit despre ce simte în legătură cu căsătoria și cu faptul de a deveni mămică.

„Opinia mea despre a avea copii s-a schimbat pe măsură ce am înaintat în vârstă. În adolescență nu credeam că o să mă căsătoresc sau o să am copii. Însă pe măsură ce au trecut anii, mi-am dat seama că vreau să mă căsătoresc și chiar îmi doresc copii.”, a dezvăluit actrița.