News

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au făcut nuntă în secret? Detaliul care îi dă de gol

andreea voicu
February 22, 2020 15:21 PM

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au făcut nuntă în secret? Fosta tenismenă de origine rusă a reușit să își pună pe jar admiratorii.

Pe aceeasi temaPrimele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova

Gestul iubitei solistului de pe Instagram a lăsat să înțeleagă că s-a căsătorit cu Enrique Iglesias. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani și au împreună 3 copii.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au făcut nuntă în secret?

Anna Kournikova a născut de curând o fetiță perfect sănătoasă, al treilea copil al cuplului. Ea și Enrique Iglesias mai au o pereche de gemeni, Nicholas și Lucy, care au venit pe lume în decembrie 2017.

Anna Kournikova și-a schimbat numele pe rețeaua de socializare. Mai exact, fosta jucătoare de tenis nu mai este Anna Kournikova, ci Anna Kournikova Iglesias.

Acest detaliu i-a surprins pe fanii fostei sportive, care sunt convinși că Enrique Iglesias și Anna Kournikova și-au unit destinele în mare secret.

De asemenea, și publicația quien.com punctează faptul că acesta ar fi motivul pentru care Anna a făcut schimbarea respectivă în mediul online.

În 2011, cântărețul spaniol uimea pe toată lumea, în timpul unui concert, în Rusia. La vremea respectivă, Enrique Iglesias a prezentat-o pe Anna ca fiind ‘soția’ lui. El a și explicat de ce a folosit acel termen, deși nu erau căsătoriți.

‘Am vrut să fiu dulce pe moment. Sincer, nu am vrut să creez confuzie. Am crezut că e mai simplu pentru public să înțeleagă relația dintre noi. 

Nu am crezut niciodată că o căsătorie poate face diferența. Poate pentru că vin dintr-o familie cu părinți divorțați. Dar chiar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie. Iar în zilele noastre nu e tabu să ai copii și să nu fii căsătorit’, mărturisea Enrique Iglesias.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

01.30.2020

O postare distribuită de Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) pe