News

Este confirmat! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit

adelina.duinea
June 7, 2019 10:05 AM

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după doar patru ani de relație, confirmă PEOPLE. Actorul în vârstă de 44 de ani și modelul în vârstă de 33 au pus punct relației lor.

Pe aceeasi temaIrina Shayk a mărturisit! De ce nu vorbește niciodată despre relația și familia ei

Este confirmat! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit

Despărțirea a fost un amicală, cei doi stabilind de comun acord împărțirea custodiei fiicei lor Lea De Seine, născută în martie 2017, mărturisește o sursă pentru PEOPLE.

Reprezentanții celor doi nu au răspuns solicitărilor din partea publicației. Actorul și supermodelul și-au început relația în primăvara anului 2015.

Perechea a fost extrem de privată, Irina mărturisind pentru Glamour UK în februarie 2019 că preferă să-și țină legăturile romantice departe de lumina reflectoarelor.

„Am o mulțime de prieteni care-și împărtășesc viețile personale pe Instagram. Prin social media, în principiu. Admir asta însă cred că fiecare are dreptul de a alege.”

„Pentru că munca îmi impune să fiu mereu în atenția camerelor de filmat, am decis să-mi țin viața personală privată. De-aia se și numește personală.

Citește și: Lady Gaga, despre presupusa relaţie cu Bradley Cooper!

Este ceva ce împărtășești cu familia. Asta mă face pe mine fericită.”

Au fost logodiți?

În aceeași lună, Bradley a vorbit despre rolul de tată în timpul show-ului Oprah’s SuperSoul Conversations from Times Square. Actorul a mărturisit că familia a schimbat totul pentru el.

„Fiica noastră este incredibilă. Deseori, în felul ei de-a fi, în regăsesc pe tatăl meu. Sunt momente în care mi se pare că arată exact ca tatăl meu. Mă uit la prea multe filme.”

Tatăl actorului s-a stins din viață în 2011 după o luptă îndelungată cu cancerul de plămâni. Speculații legate de o posibilă logodnă au apărut în anul 2016, când Irina a fost surprinsă purtând un inel cu diamant pe acel deget.

A continuat să poarte bijuteria timp de doi ani. Cu toate acestea, o sursă a mărturisit că pentru cuplu mai importantă era creșterea fiicei lor decât nunta lor.