Vedete

Ce mare s-a făcut fiica designerului Ingrid Vlasov! Noelle este de o frumuseţe divină la aproape 17 ani

andreea.voicu
June 1, 2021 11:29 AM

Are doi părinți superbi, iar ea le moștenește frumusețea. Noelle Vlasov este supermodel la vârsta de 17 ani și multe persoane o consideră un exemplu frumos și de urmat! Are ochi extrem de expresivi, o aliură superbă și înclinație spre modă, Noelle este o adolescentă care îi face pe părinții ei mândri!

Încă de la vârsta de patru ani, Noelle defila pe catwalk-urile de la Paris. De o frumusețe răpitoare, adolescenta știe întotdeauna să fie cochetă și să se aranjeze. Fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu are vârsta de 17 ani și este considerată cea mai frumoasă fetiță din România. Din fotografii se poate observa cu câtă naturalețe pozează, ba chiar poți spune că este făcută pentru cariera pe care și-a ales-o! Părinții ei i-au oferit sprijin întotdeauna în ceea ce și-a dorit și își dorește să facă.

La patru ani defila deja pe podium la Paris, iar la 11 avea primul blog de modă. Are chip angelic, păr minunat și este considerată cea mai frumoasă fetiță din România. În studioul foto se simte ca acasă: „Fiica mea s-a născut manechin (…) O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică sa fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze de la o vârstă cât mai fragedă”, spunea Ingrid în anul 2018, pentru Kanal D.

Fiica lui Ingrid Vlasov a ales să devină vegană. Care este motivul?

Pe de altă parte, Noelle a luat o decizie și în ceea ce privește alimentația, alegând să devină vegană!

”Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, a povestit Noelle Vlasov, citează VIVA.

sursă foto: VERDICT.RO, Instagram Noelle Vlasov