News

Este Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie?

adelina.duinea
September 5, 2018 11:24 AM

Leonardo DiCaprio ar putea fi în sfârșit pregătit de căsătorie. Actorul de 43 de ani este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Hollywoodului. Cu toate aceste, deși refuză să confirme, actorul are o relație de peste opt luni cu fotomodelul și actrița Camila Morrone, potrivit US Weekly citat de The Mercury News.

Pe aceeasi temaMeghan Markle și Prințul Harry, primele certuri în cuplu

Tânăra cu origini argentiniene de doar 21 de ani l-a însoțit pe Leonardo în vacanțe, la diverse evenimente printre care se numără Festivalul Coachella și petrecerea aniversară a lui Ellen DeGeneres.

După toate modelele și petrecerile de pe plajele din Malibu, actorul pare să-și fi găsit aleasa.

Despre cei doi, sursă a declarat pentru US Weekly că „sunt foarte îndrăgostiți și serioși”. Chiar dacă cei doi nu și-au oficializat încă relația, „au discutat despre o posibilă logodnă”, a mai adăugat sursa.

Chiar dacă Morrone este cu 22 de ani mai tânără, actorul „n-a mai iubit pe nimeni așa”, mai spune sursa. Printre relațiile din trecut ale actorului se numără cele cu Gisele Bündchen, Blake Lively și Mădălina Ghenea. Potrivit aceleiași surse, Gisele ar fi vrut să se căsătorească, dar Leonardo simțea că era mult prea tânăr pentru a face acel pas.

Este Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie?

Pe lângă nuntă, nu este exclus nici ca cei doi să își mărească familia. Camila iubește copiii și aparent și-ar dori unul cu Leonardo DiCaprio. Nu își dorește, însă, ca familia să crească înaintea oficializării relației printr-o nuntă.

Cuplul și-a petrecut vacanța de vară în Europa. Cei doi au fost surprinși luna trecută pe un yacht în Antibes, alături de mama Camilei, Lucila Sola. După Franța, cei doi și-au continuat sejurul în Italia, vizitând insula Capri și Positano.

Să fie Camila Morrone aleasa actorului? Nu sunt nici primele, nici ultimele zvonuri legate de relațiile lui DiCaprio, asa că timpul este singurul care va demonstra cât de serioasă este relația celor doi.

Citește și: Kate Middleton, cea mai influentă membră a Familiei Regale în modă

Sursă foto: Instagram