News

Este Meghan Markle din nou însărcinată? Ce gest a făcut Ducesa

iulia.statie
October 30, 2020 11:36 AM

Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de un copilaș incredibil, micuțul Archie, dar fanii cred că aceștia vor deveni în curând din nou părinți.

Pe aceeasi temaThomas Markle, vizită la avocat, după ce a aflat de la radio că fiica sa e însărcinată

Meghan Markle, din nou însărcinată?

Se pare că Ducesa Meghan Markle tocmai a amânat procesul împotriva tabloidului britanic Mail on Sunday pentru toamna anului 2021. Când fanii Familiei Regale și-au dat seama că data aleasă este peste mai mult de 9 luni, aceștia au început să speculeze cu privire la o nouă sarcină.

Mulți se întreabă dacă Meghan Markle este însărcinată din nou, toți sperând că răspunsul va fi unul pozitiv, însă, echipa celor doi încă nu a infirmat sau confirmat zvonurile.

În octombrie 2019, Meghan anunța că dă în judecată publicația Mail on Sunday pentru publicarea de porțiuni dintr-o scrisoare pe care i-a scris-o tatălui său după nunta din 2018 cu Harry, ce au fost dezvăluite publicului fără consimțământul ei. În timp ce procesul trebuia să aibă loc în ianuarie 2021, Ducesa a cerut să fie amânat până în toamnă.

Potrivit publicației Harper’s Bazaar, cererea lui Meghan a fost acceptată după ce echipa sa a dat un motiv confidențial cu privire la faptul că este necesar ca procesul să fie amânat. Având în vedere ultimele poze cu Meghan Markle și faptul că ar avea timp să nască până atunci, mai mulți fani cred că ea va deveni mămică din nou.

Prințul Harry își mai dorește un copil

Totuși, nu ar fi o surpriză, căci Ducii de Sussex au vorbit în trecut despre dorința lor de a avea mai mulți copii. Vorbind cu British Vogue pentru un număr din septembrie 2019, Harry dezvăluia că își mai dorește copii, dar nu mulți. „Doi copii, maxim.”, spunea el.

Doar timpul ne va putea spune de ce Meghan Markle s-a hotărât să amâne procesul, dar, dacă zvonurile sunt adevărate, bebelușul Archie va avea o surioară sau un frățior în curând.