News

Este oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că s-au despărțit

iulia.statie
April 15, 2021 17:12 PM

Este oficial! Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi, ce formau un cuplu încă din 2017 și erau logodiți, au făcut anunțul dureros public pentru fanii ce sperau că mai există o șansă pentru ei, dezvăluind că vor rămâne prieteni.

Pe aceeasi temaCopiii lui Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, întristați de zvonurile privind despărțirea vedetelor

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au anunțat că s-au despărțit printr-o declarație oficială oferită publicației Today. Cei doi au dezvăluit că își doresc să rămână prieteni și să se implice împreună în afacerile și proiectele comune, dar, din păcate, nu vor mai forma un cuplu pe viitor.

„Ne-am dat seama că ne înțelegem mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele pentru noi, dar și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl mai facem este pentru a vă mulțumi tuturor celor ce ați transmis cuvinte frumoase și v-ați arătat sprijinul.”, au declarat cei doi. 

În urmă cu doar o lună, știrile privind despărțirea cuplului luau cu asalt internetul. Totuși, pe atunci, cei doi decideau să își mai ofere o șansă și făceau o declarație oficială prin care dezvăluiau că încă formează un cuplu. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri.”, au spus cei doi pentru People în luna martie.

Ce s-a întâmplat între cei doi

Tot pe atunci, Alex Rodriguez era acuzat de infidelitate, zvonindu-se că el s-ar iubi pe ascuns cu Madison LeCroy. După ce s-a zvonit că s-au despărțit, el a fost surprins de reporteri în Miami, Florida, unde i s-au pus câteva întrebări incomode. Un reporter de la publicația TMZ l-a întrebat dacă este singur, iar răspunsul său a dat de înțeles că el și cântăreața nu sunt gata încă să își spună adio: „Nu. Nu sunt singur.”

De asemenea, el a zburat în Republica Dominicană încă de când s-a zvonit că s-au despărțit pentru prima oară, pentru a fi alături de Jennifer Lopez ce filmează acolo la viitorul ei proiect, filmul ‘Shotgun Wedding’. Din păcate, acum vestea este oficială, iar cei doi s-au despărțit.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că s-au logodit în martie 2019, după ce starul a cerut-o în căsătorie pe vedetă în Bahamas. Din păcate, cei doi au fost nevoiți să își anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei, iar acum au decis să meargă pe drumuri separate.