News

Este oficial! Jessie J are un nou iubit

iulia.statie
March 2, 2021 14:32 PM

Jessie J a decis să își oficializeze relația cu noul ei iubit, coregraful Max Pham Nguyen, chiar pe Instagram. Vedeta a făcut o postare comică după ce a fost surprinsă de paparazzi alături de noul partener.

Pe aceeasi temaCum arată celebritățile fără machiaj

Jessie J iubește din nou

Se pare că artista nu este foarte mulțumită de cum a ieșit în noile fotografii făcute de paparazzi, deci a decis să glumească pe social media cu admiratorii săi și să le ofere mai multe poze în care este alături de Max Pham Nguyen.

„Eu și Max credem că meritați câteva fotografii mai bune. Ca să nu vă mai ascundeți în mașini și tufișuri.”, a scris aceasta, la postarea în care a pus mai multe poze de la diferite întâlniri pe care le-a avut cu noul său partener.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Jessie J pare extrem de fericită lângă coregraful Max Pham Nguyen. Această nouă relație vine la doar câteva luni după ce cântăreața și-a luat adio de la Channing Tatum.

Cântăreața și actorul au început să formeze un cuplu în octombrie 2018, după ce Tatum s-a despărțit de fosta lui soție, Jenna Dewan. După un an de relație, aceștia se despărțeau, dar, spre surprinderea fanilor, ei își mai dădeau o șansă și apăreau împreună pe covorul roșu în ianuarie 2020.

Jessie J și Channing Tatum au rămas prieteni după despărțire

Nu a durat mult până când aceștia s-au despărțit din nou în aprilie 2020. „Au vrut să încerce din nou, dar și-au dat seama că este mai bine să meargă separat mai departe.”, au declarat surse apropiate de cei doi la momentul respectiv.

După ce și-au spus adio pentru totdeauna, Jessie J a decis să scrie un cântec despre legătura pe care a avut-o cu actorul, semn că ei au rămas în relații bune. Mai mult, i-a urat fostului partener și un călduros ‘la mulți ani’ de ziua lui, pe rețelele de socializare.

„Am scris acest cântec pentru a descrie momentul în care întâlnești pe cineva pentru prima oară și vrei să te grăbești. Uneori, grăbitul poate distruge baza de care are nevoie o relație, trebuie doar să ai răbdare, să stai liniștit și să te bucuri de moment.”, spunea ea pe atunci.