News

Este oficial! Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară

iulia.statie
October 1, 2020 12:05 PM

Este oficial! Acum, Justin Timberlake și Jessica Biel au un nou bebeluș în familia lor. Un apropiat al cântărețului a confirmat nașterea: „Este un frumos bebeluș.”

Pe aceeasi temaJustin Timberlake, incident neașteptat la Paris Fashion Week

Jessica Biel a născut în secret

Dacă nu am fost destul de surprinși pentru faptul că Amanda Seyfried este din nou mămică, cuplurile de la Hollywood continuă cu anunțurile impresionante. Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară în iulie, însă, zvonurile nu au fost confirmate până acum.

Cântărețul Lance Bass, un fost partener al artistului în trupa pop ‚N Sync’ a dezvăluit frumoasele vești. Într-un interviu cu Katie Krause pentru ‚The Daily Podcast’, acesta a vorbit despre prietenii săi dragi: „Bebelușul este frumos, bineînțeles, le aparține lui Justin și Jessica.”

Șocată de noile vești, prezentatoarea a vrut să afle mai multe detalii, cum ar fi numele sau sexul bebelușului, însă, acesta nu a vrut să meargă mai departe: „Aceasta este o bună întrebare…dar Justin o să mă omoare!”

Doar familie și un mic grup de prieteni știau de sarcina Jessicăi, pe care aceasta a ținut-o secretă înainte ca publicația Daily Mail să o dea de gol în această vară. Cele două staruri se bucură de noul membru al familiei alături de băiețelul lor mai mare, Silas, ce cu siguranță se joacă cu frățiorul sau surioara sa.

Ce provocări au avut de înfruntat cei doi

Cei doi se află în casa lor din Big Sky, Montana. Mai mult, bebelușul sigur i-a unit mai tare. La finalul lui 2019, cuplul a trecut printr-o criză atunci când Justin a fost surprins în momente tandre cu o actriță, Alisha Wainwright. Pe atunci, actorul îi cerea scuze soției sale într-un mod public și decidea să ia o pauză de la atenție.

Timberlake și Biel au început să formeze un cuplu în 2007, devenind unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood. Aceștia s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, iar pe 8 aprilie 2015 venea pe lume primul lor fiul, Silas.